cuptor murdar
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
31 Aug 2007, 13:120 0Cuptorul de la aragaz e foarte murdar cum am facut in el mancare la tava. Cum il curat? Nu am reusit pana acum cu nimic.
-
31 Aug 2007, 14:06Umple o cratita cu apa, adauga cateva linguri de bicarbonat de sodiu si bag-o in cuptor pana cand incepe sa fiarba. Tine-o 15 minute, dupa care curata cuptorul cu o laveta cu CIF crema. Exista in comert o spuma TRIUMF care se aplica pe cuptorul incins, se lasa sa se actioneze si se clateste. Curata impecabil.
-
1 Sep 2007, 15:42Multumesc, am sa incerc.
Eu incercasem doar simplu Triumf, fara altceva si fara a incinge cuptorul in prealabil. -
1 Sep 2007, 16:03Cilit sau ajax,sunt super,super.Cumpara varianta pentru grasimi.Eu una m-am minunat de ele.Parca mi-a placut mai mult ajax
-
2 Sep 2007, 20:19incearca Cif powercream superuniversal. pulverizezi si lasi 3-4 minute. trebuie sa folosesti neaparat manusi cand cureti. si mare grija daca ai aragaz de inox. nu lasa solutia mai mult de 1 min pt ca distruge inoxul. il matuieste. eu nu am stiut lucrul acesta si am patit-o , ca l-am folosit si pe plita si pe geam.
Înapoi la: Forum » Gastronomie