Ce aperitiv sa pun?

•  
    • 98 mesaje
    17 Aug 2007, 22:11
    0 0
    Este ziua sotului meu si nu stiu nici ce aperitiv sa pun,nici cum sa il asez. Ajutati-ma VA ROG!!!!!!!!!
  •  
    • 13 mesaje
    1 Sep 2007, 14:52
    0 0
    eu una ma omor dupa saleuri. Daca ma duc la cineva si ma intampina cu saleuri (din comert sau nu) eu ma topesc
    Cred ca maslinele, salata de mar, hrean si morcov, salata de pui&ciuperci, plus ceva mezeluri bunutze si niste legume aranjate cu ceva imaginatie nu dau gres. Cel putin cam cu asta e obisnuit romanul. Dar daca vrei ceva cu adevarat deosebit, nu cred ca te-am ajutat prea tare..
  •  
    • 197 mesaje
    2 Sep 2007, 20:37
    0 0
    oare a trecut ziua sotului tau? daca nu , iata parerea mea : in hipermarcheturi gasesti fel de fel de preparate, cu diverse forme si gust. eu prefer sa iau ceva inedit, ce nu mananc mereu.ca doar e o zi deosebita. imi place rulada de piept de pui umplut, rulada de piept de porc( e un fel de hamon- adica e crud si f bine uscat), masline verzi umplute cu migdale (sunt si cu gogosari), salata de telina cu mar si maioneza,pui shanghai( tai pieptul de pui in fasii subtiri si il tavalesc prin faina, ou.si susan si il rumenesc in ulei incins 2-3 min). poti umple rosii potrivite cu salata de vinete pt ca e de sezon. bine ar fi sa stii in mare cam ce gusturi culinare are fiecare si sa incerci sa ai pt fiecare cate ceva. poate sunt unii care tin regim . ei ce mananca? iti recomand sa asezi fiecare fel de mancare pe un platou astfel incat sa se serveasca invitatii din ce vor. daca le pui in farfurie fiecaruia la fel exista riscul ca unora sa nu le placa tot ce au acolo si sa tanjeasca dupa altceva dar sa le fie rusine sa ceara( nici nu ar fi politicos). orneaza cu salata verde, ardei gras rosu,verde si galben taiat felii rotunde pt cromatica. distractie placuta sau sa va fie de bine !