O rugaminte!

•  
    • 193 mesaje
    22 Iul 2007, 15:23
    0 0
    Am si eu o mare rugaminte la voi... Acum cativa ani am gasit intr-o revista o reteta pe care am pierdut-o, si o caut de muuult timp. Problema este ca nu mai stiu cum se numeste, tin minte doar ca se facea cumva un aluat cu faina peste care puneai mult zahar si coaja de portocala rasa, il rulai, taiai felii si le prajeai... Si ieseau foarte bune..dar nu mai tin minte reteta completa (daca mai era ceva sau nu...nu stiu cum se facea aluatul..) Daca stie cineva reteta, va rog...spuneti-mi si mie ca am innebunit de cand o caut...
  •  
    • 415 mesaje
    22 Iul 2007, 22:27
    0 0
    Georgi,nu stiu la ce reteta te referi.Dar dupa cum spui tu ar fi cam ca gogosile,nu?
  •  
    • 2487 mesaje
    23 Iul 2007, 10:37
    0 0
    Ar fi de mare ajutor daca ai sti macar denumirea prajituri pe care o doresti.
  •  
    • 193 mesaje
    23 Iul 2007, 11:27
    0 0
    Nu sunt gogosi...Asta iese exact o rulada, pe care o tai si feliile le prajesti. Din cate imi aduc aminte astia in revista le numeau melci, k seamana feliile alea prajite cu niste melci, dar nu mai stiu numele
  •  
    • 1225 mesaje
    23 Iul 2007, 13:32
    0 0
    Of, ce pofta mi-ai facut! Mi-am amintit de melcii aia care se fac cu nuca, dar nu prajiti ci copti in cuptor! Probabil ca aluatul e asemanator cu cel de gogosi, de ce nu incerci asa?