cosulete
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
20 Iul 2007, 00:360 0am vazut in comert niste cosulete din foietaj, as vrea sa cumpar, dar nu stiu cu ce crema sa le umplu,saptamana viitoare am o cina onomastica cu prietenii si m-am gandit sa fac niste aperitive care sa includa si aceste cosulete, umplute cu ceva,va rog, ajutati-ma.
-
20 Iul 2007, 08:46Cu ciuperci, cu branza amestecata cu marar, cu pate amestecat cu unt, cu cascaval, cu ceva dulce, adica o budinca, ciocolata, vanilie. cam atat imi vine in minte.
Petrecere frumoasa.
-
20 Iul 2007, 12:47mersi mult pt idei,m-am mai gandit si la salatata de vinete cu mainoza,merge?
oricum sunt foarte bune ideile tale si am sa le pun in practica -
20 Iul 2007, 12:57Nu prea merge. Poate rosiile sa le umplii cu vinete si maioneza, dar cosuletele nu.
daca mai gasesc ceva interesant am sa-ti spun. Eu iau revista Good Food si am vazut acolo ceva cu cosulete umplute, dar nu mai stiu cu ce. iti spun diseara cand ajung.
-
20 Iul 2007, 13:04Sa stii ca nu prea merge nici cu branza aceea cu marar(hmm,branza uscata,foietajul cam la fel...)Totusi,dc faci asa,amesteca branza cu unt,boia dulce de ardei,sare,piper,chimen,marar)Fa un amestec mai pastos...
-
20 Iul 2007, 13:15Da, branza de vaci cu smantana cat sa se faca o pasta.Marar si un praf de sare.
Înapoi la: Forum » Gastronomie