vanatul!!un pic de ajutor va rog

•  
    • 94 mesaje
    18 Iul 2007, 23:59
    0 0
    Buna seara...nu am mai scirs de mult timp pe eva.ro...oricat m'am descurcat pana acum...asta mi a pus capac!
    va cer si eu un sfat.
    Am cumparat mici vanatoresti ambalati gata..din carne de caprioara fiind ei. Si am o mare problema...nu stiu cu ce sa i pun la masa..defapt voiam sa fac o cina mai speciala si nu am avut timp sa caut pulpa de caprioara.
    pana la urma o sa iasa ceva mai "sport" cu micii mei, dar macar as vrea o garnitura mai interesanta cat de cat..aveti alta idee, altceva decat cartofii prajiti? si ce salata ar merge?? accpet idei oricat de excentrice va multumesc anticipat pt orice sugestie!!
  •  
    • 13910 mesaje
    19 Iul 2007, 10:58
    0 0
    mie mi se pare ca micii nu merg decit cu mustar si bere! (fie ei si de caprioara) -hm, iar pt o cina mai speciala... mici???
  •  
    • 2103 mesaje
    19 Iul 2007, 19:04
    0 0
    uite ce salata le fac eu cateodata; varza rosie,avocado, marar, mere mai acre rase prin razatoarea mare, putin otet balsamic, sare si boabe de piper (zahar dupa gust), sucul de la o lamaie.
    chiar nu au nevoie de alta garnitura gen cartofi prajiti sau piure poate asa bucati mari de ananas fript langa ei ? noua ne plac mult.