colaborare eva.ro
-
0 0Buna fetelor!
Vreau sa va cer permisiunea sa publicam la rubrica de gastronomie (care se actualizeaza in fiecare vineri) retele voastre postate pe forum sau cele care le veti trimite pe adresa: gastro@eva.ro.
Noi vom pune semnatura celei care ne-a trimis reteta, cu mentiunea, "cititoare eva.ro"...
astept ok-ul vostru si retele...
Multumesc anticipat, Oana Grecea -
Multumesc fetelor! Astept si alte retete de la voi, nu numai dulciuri. Ati vazut ce mult conteaza sa dati toate detaliile la reteta! Eu am luat dupa forum reteta Cristina si acum voi va puneti intrebari care nu au avut raspuns in cadrul ei. Nu-i nimic, pe viitor veti da toate detaliile.
Astept retetele voastre. Poate va scrieti si numele, ca sa nu va semnez doar cu nick-ul.
Multumesc, Oana Grecea -
abia azi am intrat pe eva si am vazut mesajul, pentru cine face praji nu era greu de inteles, dar blatul se lasa la cuptor pina se aureste nu ,,abureste,, cum s-a scris in reteta de saptamina trecuta.blatul se toarna in tava tapetata cu ulei,apoi cu hirtie care se tapeteaza cu faina(imi pare rau ca am omis asta)apoi se toarna compozitia.
crema este cruda si te asigur ca nu e gretoasa,dupa ce se umple blatul cu crema ,praji se pune la frigider sa nu se inmoaie crema imi pare rau daca nu s-a inteles ,dar eu am facut-o de atitea ori,incit mi se pare foarte usor de facut,sper sa-ti iasa ca si mie