colaborare eva.ro

•  
    • 5 mesaje
    20 Nov 2003, 10:06
    0 0
    Buna fetelor!

Vreau sa va cer permisiunea sa publicam la rubrica de gastronomie (care se actualizeaza in fiecare vineri) retele voastre postate pe forum sau cele care le veti trimite pe adresa: gastro@eva.ro.
    Noi vom pune semnatura celei care ne-a trimis reteta, cu mentiunea, "cititoare eva.ro"...
    astept ok-ul vostru si retele...

Multumesc anticipat, Oana Grecea
  •  
    • 7 mesaje
    20 Nov 2003, 13:41
    0 0
    OK!!!
  •  
    • 5 mesaje
    20 Nov 2003, 13:50
    0 0
    Multumesc. Dar daca e ok, astept reteta ta, ca o publicam maine.
    Ce ne propui?
  •  
    • 42 mesaje
    20 Nov 2003, 18:48
    0 0
    ok sunt si eu de acord
  •  
    • 11 mesaje
    20 Nov 2003, 19:23
    0 0
    OK,si reteta mea poti sa o iei de la rubrica gastronomie(e postata acol,si e o reteta de prajitura greceasca si se numeste prajitura christina si te asigur ca e SUPER !!!!PA PA
  •  
    • 41 mesaje
    25 Nov 2003, 19:34
    0 0
    Dragã anicutza2003,eu mi-am notat reteta ta ...dar...deasupra ce trebuie pus??? glazurã (ce fel)sau zahar ?????
  •  
    • 360 mesaje
    26 Nov 2003, 16:41
    0 0
    Cu mare drag poti prelua retetle postate de mine...gasesti ceva mai in urma, la subiectul "O salata delicioasa" mai multe retete, vezi si la sos pentru spaghetti nu foarte in urma! Si, daca e nevoie, mai cautam!
  •  
    • 41 mesaje
    26 Nov 2003, 19:06
    0 0
    Draga Anicutza2003,doresc informatii suplimentare referitor la prãjitura CHRISTINA ....blatul se coace in tava sau pe dosul tavii ...si...crema este cruda sau se fierbe pe aburi ????? Multumesc !!!!!
  •  
    • 41 mesaje
    27 Nov 2003, 09:25
    0 0
    OK si de la mine!
    Am sa scriu si eu o reteta, sa ma gandesc, ca sunt cam incepatoare, dar la dulciuri ma pricep f bine!
  •  
    • 5 mesaje
    27 Nov 2003, 12:30
    0 0
    Multumesc fetelor! Astept si alte retete de la voi, nu numai dulciuri. Ati vazut ce mult conteaza sa dati toate detaliile la reteta! Eu am luat dupa forum reteta Cristina si acum voi va puneti intrebari care nu au avut raspuns in cadrul ei. Nu-i nimic, pe viitor veti da toate detaliile.

Astept retetele voastre. Poate va scrieti si numele, ca sa nu va semnez doar cu nick-ul.

Multumesc, Oana Grecea
  •  
    • 11 mesaje
    28 Nov 2003, 19:52
    0 0
    abia azi am intrat pe eva si am vazut mesajul, pentru cine face praji nu era greu de inteles, dar blatul se lasa la cuptor pina se aureste nu ,,abureste,, cum s-a scris in reteta de saptamina trecuta.blatul se toarna in tava tapetata cu ulei,apoi cu hirtie care se tapeteaza cu faina(imi pare rau ca am omis asta)apoi se toarna compozitia.
    crema este cruda si te asigur ca nu e gretoasa,dupa ce se umple blatul cu crema ,praji se pune la frigider sa nu se inmoaie crema imi pare rau daca nu s-a inteles ,dar eu am facut-o de atitea ori,incit mi se pare foarte usor de facut,sper sa-ti iasa ca si mie
  •  
    • 11 mesaje
    28 Nov 2003, 19:58
    0 0
    imi pare rau ca nu s-a inteles asa cum trebuie reteta,dar fetele puteau sa ma intrebe despre ce este vorba acolo unde nu au inteles exact.eu nu ma supar si daca ma mai intreaba cineva ceva eu sint dispusa sa-i raspund si apropo ma cheama ANI
  •  
    • 5 mesaje
    2 Dec 2003, 13:15
    0 0
    Buna Ani!

Imi pare rau ca nu te-am semnat cu numele tau, dar nu l-am stiut. Mai asteptam si alte retete de la tine, nu numai de prajituri.
    Multumesc pentru informatii si observatii.