TOATÃ LUMEA SÃ TREACÃ LA POSTIT !!!!!

•  
    • 41 mesaje
    19 Nov 2003, 19:40
    0 0
    Doamne!!!ce pãcãtoase mai sînteti fetelor!!! dar despre un meniu de post nu vorbeste nimeni...poate cu asta se mai poate slãbi ceva pina le Crãciun si Revelion !!!!!! HEI !!! nu spune-ti nimic ?ati amutit???????HA!HA!HA!
  •  
    • 303 mesaje
    19 Nov 2003, 23:16
    0 0
    Ce credincioasa esti tu daca vrei sa slabesti prin post..
  •  
    • 157 mesaje
    24 Nov 2003, 12:47
    0 0
    Bine punctat, RoseMarie!
  •  
    • 41 mesaje
    24 Nov 2003, 19:15
    0 0
    Ce-i bine punctat ??? Faptul ca in post poti sa slabesti ? regret dar inseamna ca nu stiti ca intr-un post adevarat se slabeste !!!! numai intr-un post facut de ochii lumii iti pastrezi greutatea!!!!! pentru ca maninci pe ascuns ,poate noaptea din usa frigiderului !!!!!HA!HA!HA! PÃGÎNELOR!!!!!
  •  
    • 346 mesaje
    25 Nov 2003, 14:37
    0 0
    De exemplu mie nu-mi place sa tin post costransa sa spun asa, eu tin post si in alte perioade ale anului, cand simt nevoia de curatare a organismului, doar de aceea se fac posturile, mai ales in perioada cand apar verdeturile, ardeii, gogosarii, vinetele etc. Cam asta e parerea mea!
  •  
    • 41 mesaje
    25 Nov 2003, 19:16
    0 0
    Dragelor,regret sincer cã nu stiti de glumã !!!! De fapt gindul meu initial era de-a vã provoca la o discutie pe teme culinare...de post !!! Adicã...voi ce mai gatiti ????? Dar cum au si sarit "credincioasele"cu gura se pare ca subiectul a stirnit altceva !!!! Revin si va rog pe cele mai putin "sensibile"sa-mi sugerati ceva "delicatese"pentru aceasta perioada a anului cind din pacate nu prea ai ce "combina" in oale cu bani putini si totusi ceva ce este gustos !!!!!!
  •  
    • 41 mesaje
    27 Nov 2003, 09:36
    0 0
    Hahahaha, sa stiti ca potul face bine la organism, fara carne, va veti simti mai bine!
    Eu deja am tinut post cateva zile. Retete de post?
    Eu sunt incepatoare la capitolul gastronomie, abia m-am casatorit, si invat si eu de la voi sa fac de mancare.
    Dar eu am mancat: cartofi prajiti, pireu de post, zacusca de la mama, si am avut noroc ca s-a mancat peste!

Hai sa va spun reteta : PIREU DE POST
    se taie o ceapa marunt si si se caleste, apoi se pun cartofii care sunt taiati ca pentru pireu si apa, cam cat sa ii cuprinda. Cand s-au fiert, se zdrobesc, ca pentru pireu,, si se pune vegeta si mai mult piper. Sa stiti ca e foarte bun!!
    Sa nu radeti de mine, fetelor! V-am spus, sunt incepatoare!
  •  
    • 11438 mesaje
    27 Nov 2003, 10:03
    0 0
    Fetelor,daca tot vreti sa tineti post...va abtineti si de la "gustarile din pat"???..ca daca nu...puteti sa va spalati pe cap cu post cu tot.