Pofticioase

•  
    • 939 mesaje
    19 Nov 2003, 00:35
    0 0
    Eu sunt una si cu greu ma pot abtine de la ceva. Vorba aceea, o viata are omul ! Si as adauga, o silueta care se pierde usor.
    Cand ma abtin, reusesc pe anumite perioade de timp dar cand las frau liber poftelor, s-a dus stradania.
    Asta s-a intamplat acum 1 luna - am fost in Franta, deh, am profitat de ocazie si am tot mancat branzeturi, bunatati de la patiserie la orice ora din zi si din noapte.Acum fac la fel si stiu ca voi continua ca doar vin Sarbatorile !
    Uff !
    Va anunt cand voi urca iar panta vointei.

LaPerla,
  •  
    • 790 mesaje
    19 Nov 2003, 11:00
    0 0
    vai, si eu la fel. daca nu mananc ciocolata intr-o zi ma simt ca naiba si nu pot sta linistita pana nu mananc. ar trebui sa fiu obeza la cat infulec, dar am noroc.
    am descoperit de o vreme (cativa ani de fapt) ca ma topesc dupa arahidele in ciocolata, si imi iau aproape zilnic. sunt excelente. dar parca sunt un drog, nu alta.
    tare sunt pofticioasa! acum nu am probleme, dar mai tarziu, peste ani, nu cred ca silueta va mai asa usor de pastrat. ar trebui sa invat sa ma controlez, dar e asa greu, nu? draga laperla, si eu mereu zic ca o viata am.
  •  
    • 296 mesaje
    19 Nov 2003, 15:08
    0 0
    eu d-aia nu prea intru pe "gastronomie" ca imi ploua in gura de fiecare data, ba mai mult, am poftit la Turtite si am aflat ca se numesc Pricomigdale; si mi-am cam rupt dintii cu ele, da' bunee, cu lapte batut, mama mama ..; mai imi place cozonacul cu vin fiert, ce ziceti?
    in blocul in care lucrez sunt numai mosi si babe care-si gatesc in fiecare zi altceva, si de nu miroaseee, de ma imbolnavesc nu alta de nervi, azi mi-au facut pofta de tocanita de pui cu masline; acum ma duc intinsa acasa, i-am zis puiului ce sa-mi cumpere si cum ajung, cum ma apuc de gatit; iar imi ploua in gura
  •  
    • 41 mesaje
    19 Nov 2003, 19:29
    0 0
    Draga mea,ai mare noroc de vecini care gatesc bine si miroase frumos!!!!ca mosii si babele din blocul meu...vai de lume!!!! numai ceapa,usturoi si cirnati fripti...OFF!!!!
  •  
    • 939 mesaje
    19 Nov 2003, 19:31
    0 0
    Mie bunica imi face cam tot ce poftesc...
    Pe langa faptul ca gateste super-bine e si foarte inventiva si deschisa noului - salate de tot felul, copanele de pui ca la KFC, ciuperci la cuptor cu cascaval. Asta am mancat chiar acum - "eftin si bun", cum s-ar zice.

Yammmy, LaPerla
  •  
    • 41 mesaje
    20 Nov 2003, 14:33
    0 0
    Vreau reteta...ciuperci cu cascaval la cuptor !!!!!! Fain !!!!
  •  
    • 939 mesaje
    20 Nov 2003, 19:30
    0 0
    Nu e greu deloc si e si gustos !
    Se iau ciupercile, se spala, se taie frumushel si se pun intr-o tava unsa cu unt. Eventual mai presari si peste ele cateva bucatele de unt. Se lasa sa se faca la cuptor si in ultima faza se adauga cascavalul.

Atat si nimic mai mult.

CIAO,
  •  
    • 939 mesaje
    20 Nov 2003, 20:22
    0 0
    I feel about airplaines the way I feel about diets. It seems to me they
    are wonderful things for other people to go on.
    -- Jean Kerr

PS Mi-a placut mult citatul insa, in cazul meu, partea cu avioanele nu se aplica.
    As fi "in aer" mai tot timpul.

CIAO
  •  
    • 560 mesaje
    9 Feb 2004, 12:39
    0 0
    laperla as vrea si eu retetta copanelelor de pui ca la KFC. pleasee