combina frigorifica

•  
    • 57 mesaje
    19 Iun 2007, 13:08
    0 0
    buna fetelor,
    ma scuzati ca postez la papa dar e un obiect indispensabil in bucatarie si din pacate tre sa achizitionez ceva urgent (ne mutam la bucuresti si nu pot sa il trasport pe strabunicu meu de frigider rusesc care ma ingheata si pe mine tocmai de la iasi)...
    am studiat piata si parca m-au atras cele de la indesit A+ ...ca tre sa ma incadrez intr-un buget 100-120 ca tre sa mai luam si multe altele prin casa...pls spunetimi voi ce mai aveti pe acasa si merge bine...va multumesc mult
  •  
    • 270 mesaje
    19 Iun 2007, 15:37
    0 0
    Eu am Whirlpool si sunt foarte multumita de el.
  •  
    • 57 mesaje
    19 Iun 2007, 16:06
    0 0
    mersi pt raspuns...
    al tau nu scoate zgomote ciudate?..ca tot wirpool au si parinti logodnicului si face de parca ar fi niste pui de gaina in bucatarie plus ca il tin cu termostatu la max si nu raceste cine stie ce (frigideru , congelatoru ingheata fara probleme) si aceeasi problema la arctic(al mamei) care plange si acum dupa rusescu ei ca in asta in 2 zile i se strica mancarea...ufff mare dilema pt mine
  •  
    • 270 mesaje
    19 Iun 2007, 16:26
    0 0
    La inceput asa facea...un scartait sa zic, parca fluiera...dar acum nu mai face.
  •  
    • 33 mesaje
    22 Iun 2007, 11:09
    0 0
    nu vei mai gasi niciun frigider sau combina ca vechile artic-uri, dar macar scapi de dezghetat la fiecare 3 saptamani (pe caldurile astea...)
    eu am liebherr, garantie 4 ani, nemtesc, dar nici asta nu tine mancarea sau nu neaparat mancarea, cat mezelurile, mai mult de 7 zile.
    o alta varianta ar fi gorenje, slovac, construit solid, cu componente trainice, de buna calitate
    poate vei zice ca nu ai auzit de ele, dar chiar si asta e un lucru bun, pentru ca nu au nevoie de reclama ca sa fie vandabile.
  •  
    • 48 mesaje
    1 Iul 2007, 16:21
    0 0
    f.bune sunt cele din gama Electrolux.
  •  
    • 401 mesaje
    2 Iul 2007, 15:34
    0 0
    Arctic!!! Cel mai bun raport calitate/pret. Plus ca service gasesti la tot pasul in cazul in care ai probleme cu el si banuiesc ca si piesele sunt ieftine, ca deh sunt produse aici, nu importate. Succes la shoping!
  •  
    sol
    • 292 mesaje
    4 Iul 2007, 19:54
    0 0
    Si eu am tot Arctic, l-am cumparat anul trecut nici o problema pana in prezent, foarte multumita de el .
    Bafta la cumparaturi
  •  
    • 28 mesaje
    7 Iul 2007, 19:37
    0 0
    beko, cu dozator de apa pe usa e super tare, il am de doi ani. tine mancarea peste o sapt fara probleme, e foarte incapator si are si doua sertare cu temp 0grade.daca ai bebe il iei si cu reducere
  •  
    • 1913 mesaje
    8 Iul 2007, 14:43
    0 0
    Ma necajeste Indesitul, asa ca-l voi schimba! Nu tine rece deloc, asa ca nu te sfatuiesc...