combina frigorifica
-
0 0buna fetelor,
ma scuzati ca postez la papa dar e un obiect indispensabil in bucatarie si din pacate tre sa achizitionez ceva urgent (ne mutam la bucuresti si nu pot sa il trasport pe strabunicu meu de frigider rusesc care ma ingheata si pe mine
tocmai de la iasi)...
am studiat piata si parca m-au atras cele de la indesit A+ ...ca tre sa ma incadrez intr-un buget 100-120 ca tre sa mai luam si multe altele prin casa...pls spunetimi voi ce mai aveti pe acasa si merge bine...va multumesc mult
-
mersi pt raspuns...
al tau nu scoate zgomote ciudate?..ca tot wirpool au si parinti logodnicului si face de parca ar fi niste pui de gaina in bucatarie
plus ca il tin cu termostatu la max si nu raceste cine stie ce (frigideru , congelatoru ingheata fara probleme) si aceeasi problema la arctic(al mamei) care plange si acum dupa rusescu ei ca in asta in 2 zile i se strica mancarea...ufff mare dilema pt mine -
nu vei mai gasi niciun frigider sau combina ca vechile artic-uri, dar macar scapi de dezghetat la fiecare 3 saptamani (pe caldurile astea...)
eu am liebherr, garantie 4 ani, nemtesc, dar nici asta nu tine mancarea sau nu neaparat mancarea, cat mezelurile, mai mult de 7 zile.
o alta varianta ar fi gorenje, slovac, construit solid, cu componente trainice, de buna calitate
poate vei zice ca nu ai auzit de ele, dar chiar si asta e un lucru bun, pentru ca nu au nevoie de reclama ca sa fie vandabile.