Nicer Dicer...
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
8 Mai 2007, 12:30nu-l am si nici nu l-as lua, pentru ca mi-am pierdut increderea in produsele de acest gen.
mai stii robotul ala de bucatarie manual? (ala cu manivela, de tocat legume si care cica ar sparge si gheata)
l-am cumparat si n-am reusit sa toc in el nici macar o jumatate de ceapa taiata cubulete in prealabil. asa ca l-am returnat de indata.
cu exact aceeasi suma de bani am cumparat un blender electric care toaca marunt, in 2-3 secunde, orice fructe sau legume, oricat de fibroase ar fi.
daca chiar ai nevoie de un aparat de feliat, ia-ti unul pe care sa-l poti proba inainte de cumparare. -
8 Mai 2007, 15:53Merci donna...am si eu un blender,dintr acela pentru cocktailuri..Merge sa si toc cu el?
-
9 Mai 2007, 10:09aaa... nu stiu... ar trebui sa scrie in prospect.
un blender pentru cocktailuri am si eu, dar stiu sigur ca e numai pentru amestecat lichide. e ca un fel de pahar mare, in care se invarte o chestie ca un fel de lingurita electrica. l-am castigat la o tombola mcdonald's si e doar un gadget haios, bun pentru petrecerile copiilor.
-
9 Mai 2007, 22:45Dintr-acela am si eu..Sigur este doar pentru lichide ..Merci mult donna.
Înapoi la: Forum » Gastronomie