Ajutor! un pici de 2 ani mofturos

•  
    • 9 mesaje
    14 Oct 2003, 13:01
    0 0
    Buna evelor! Eu sunt noua pe acest forum si am nevoie de ajutorul vostru. Am un baietel de 2 ani care este tare mofturos, iar eu nu stiu prea multe retete de mancarica gustoasa pentru varsta lui. As vrea cateva sfaturi de la voi, cele care ati trecut prin asa ceva si aveti mai multa experienta in ale bucatariei. Multumesc.
  •  
    • 2 mesaje
    30 Oct 2003, 13:48
    0 0
    As vrea sa te ajut, dar nu ai specificat in ce mod este piciul tau mofturos, nu-i plac legumele sau poate nu-i plac lactatele. Totusi iti recomand sa vizitezi site-ul www.parinti.com, unde vei gasi retete diversificate, precizandu-se la fiecare pentru ce varsta sunt recomandate.
    Sper sa reusesti sa alegi meniurile potrivite pentru fiul tau, pentru a creste sanatos si mai putin mofturos.
    Succes!
  •  
    • 9 mesaje
    1 Nov 2003, 21:34
    0 0
    Multumesc pentru adresa, chiar acum o sa intru. Nu e vorba ca nu-i plac legumele sau lactatele, nu mananca decat doua-trei feluri de mancare: supa cu legume pasate si carnita, piure de cartofi cu ficat, mananca iaurturi danonino, branza topita si are o masa de cereale cu lapte. Cam asta e tot. Am incercat cu mai multe, dar nici nu se uita la ele. Multumesc. Astept in cotinuare sfaturi.