cafeluta aburinda III

•  
    • 4487 mesaje
    26 Apr 2007, 08:31
    0 0
    Pai, daca se incarca greu....m-am conformat si....am deschis o noua cafenea.
    Sper ca va avea succes si aceasta cafenea si sa ne adunam aici la bine si la greu.
    Si...am facut si cafeaua, asa ca va rog, treceti pe aici si serviti-va cu o cafea fierbinte si tareeee buna.
  •  
    • 615 mesaje
    26 Apr 2007, 09:47
    0 0
    Ok!Prezenta la "datorie"!Eeee,asa datorie mai zic si eu;placuta.pai eu va propun sa facem ceva ordine pe terasa si sa-i dam drumul(am mai avut noi ceva tentative,dar nu a tinut vremea cu noi).Oricum,eu va aduc o prelata si ma straduiesc sa fac rost de un mecanism care sa stranga si sa deschida prelata in functie de vreme(si chiar sa faca umbra cand va fi mai cald).Transferam automatul de cafea in noua cefenea si sa vad de unde fac rost de o lada frigorifica sa tinem niscaiva racoritoare aici:o cola pt amatoare,ceva sucuri fara acid)si am sa aduc de acasa,pana nu am inca nevoie de ea,un aparat automat de stors citrice sa ne facem sucuri proaspete de portocale si grefruit.Faceti si voi rost de o vitrina frigorifica sa tinem niste prajituri in ea,poate atragem mai multi clienti in noua cafenea.Propun insa ca prajiturile din vitrina sa fie numai de casa,facute de noi si in cantitati mici sa se consume proaspete.Pt cele ce tin dieta,zic sa venim si cu salate,mai ales ca a inceput sezonul cruditatilor.Si sa vedeti voi de nu facem aici o cafenea de toata frumusetea.Sambata,duminica,cand lumea e acasa,sa incercam o iesire la terasa din stanga unde am vb cu niste baieti sa ne instaleze un gratar si ne facem noi niste fripturi,saramuri de peste,gasim noi ce...A, si vedeti ca in noua cafenea,am instalat un grup sanitar nou,nu de alta,dar sa nu avem pb cu inspectia sanitara.Mai tarziu ma voi gandi de unde fac rost si de un cuptor pe lemne pt cate o pizza atunci cand om avea cerere sau va vrea careva sa-si faca.In felul acesta,iata-ne redeschizandu-ne cafeneaua cu multe facilitati,ca sa nu mai fim nevoite sa aducem de acasa decat materia prima(cafea,zahar,lapte,sucuri,fructe,prajituri).Iar pt cele ce vin obosite de la serviciu,sa aibe la indemana ceva sa inghita in viteza pt ca apoi sa se relaxeze catva minute cu o cafea decofeinizata,sau un ceai,ori o inghetata...Asa ca,dragelor,va asteptam in numar mai mare in noua cafenea...
  •  
    • 1225 mesaje
    26 Apr 2007, 10:01
    0 0
    :O :O :O :O :O

Asta da organizare, willya! Adica strategie de marketing! Cu asa oferte si dotari, ar trebui sa nu ne mai dam duse de la cafenea!

Pacat ca nu va puteti sincroniza pentru intalnire, fetele din Bucuresti! Daca voi, ca sunteti totusi, aproape, aveti probleme sa ajungeti la un ceai, ce sa mai spunem noi, celelalte? Mey, mey, mey, ce ocupate! Munca si iar munca, bani si iar bani! Trist, dar acestea au ajuns sa guverneze viata femeii moderne!

Am terminat de baut cafeaua, va pup! Spor la... munci!
  •  
    • 2081 mesaje
    26 Apr 2007, 12:32
    0 0
    Si uite ca inaugurez si eu partea a treia a acestei povesti...cu multe prietene pe care am reusit sa le fac aici.
    O zi buna tuturor! Cam liniste...probabil ca sunteti cu toate la munca. Si ca sa fiu in ton cu subiectul de actualitate "munca nu omoara pe nimeni" - asa zice o vorba din popor. Dar daca e asa, eu de ce sa ma risc??
    Asa ca m-am decis sa nu mai muncesc asa de mult...uite, sa stau in cafenea si sa mor de plictiseala...cred ca e mult mai placut decat sa mori de stres. Parerea mea!
  •  
    • 878 mesaje
    26 Apr 2007, 13:07
    0 0
    Salutari la toata lumea,
    hop si eu la inaugurarea noii cafelele
    tocmai am ajuns in sfarsit la birou
    e asa de faina vremea afara ca nu as mai fi venit
    si ideea cu terasa la cafenea mi se pare foarte buna, adica dupa amiaza sa ne bem si noi cafeluta la o terasa!

deci, in concluzie ma servesc si eu cu o cafeluta buna si ma apuc de treaba.
    pupicei la toate
  •  
    • 4487 mesaje
    26 Apr 2007, 15:13
    0 0
    Willya am venit eu cu vitrina frigorifica si...de ce nu si cu un tort tiramisu, care bineinteles este fff. proaspat.
    Asta asa...poate aveti chef sa papati ceva dulce, proaspat si cu aroma de cafea.
    Doamne ce bine este pe terasa. Frumos, cald, cu masute, cu scaune....ce frumos.
    Da, miss_mith, din pacate, uite ca nici noi nu reusim sa fim pe aceeasi lungime de unda. Dar....ne gasim noi, pana la urma.
    Fetelor, va pupic si...mai da-ti si voi pe la cafenea. Sa va beti cafeaua proaspata, pe care am facut-o acum. Puuuup!!!!!
  •  
    • 173 mesaje
    26 Apr 2007, 15:18
    0 0
    Buna fetelor,astazi am profitat de aceasta zi libera in care nu am avut de lucru si m-am facut un pic frumoasa, m-am tuns si am fost la cosmetica.
    Acum stau nitel aici cu voi pana imi vine fata de la scoala si apoi mai lucrez cate ceva in casa.Dar imi prinde bine sa stau un pic la o cafea aici pe terasa cu voi, dar nu vine chiar nimeni sa-mi tina de urat?
    de maine iar trebe sa fac prajitura ma tot gandesc ce meniu sa intocmesc ptr 1 mai deoarece fac chef la mine si o sa fim cam 12 persoane.Trebe si vreau musai gratar dar fac si ciorba de perisoare si vreau multe garnituri mai deosebite.Poate imi dati vreun sfat.Vreau sa fie totul ok si bine pus la punct.Trebe sa servesc si seara cate ceva si de aceea ma tot gandesc ce anume .O sa stam pana noaptea tarziu.
    Eu o sa aduc si aici mereu prajituri de casa prospete asa ca willya de aceasta problema sa-ti iei gandu ca se rezolva.
  •  
    • 173 mesaje
    26 Apr 2007, 15:20
    0 0
    CECS imi prinde bine un tort tiramisu proaspat ...mersik mult e delicios.
  •  
    • 4487 mesaje
    26 Apr 2007, 15:46
    0 0
    14eli cu muuuulta placere. Doar...este pentru voi, nu???? pupici.
  •  
    • 3198 mesaje
    26 Apr 2007, 22:11
    0 0
    Eram sigura ca Cecs e fan-renovari de cafenele si va pune iar trafaletul pe pereti!
    Willya, go to work, baby, ca... e pacat!
    Danuca, bravo! Nu stiu ce-i cu tine, dar sper sa vorbesti serios! Pe bune!
    Io va pun pe tava, chiar pe masa de pe frumoasa noastra terasa inconjurata cu liliac, cate o portie de frigarui asortate cu sos de usturoi si smantana si mamaliguta, iar la desert sa nu cumva sa refuzati niste mandre baclavale!
    Hai pa!
  •  
    • 4487 mesaje
    27 Apr 2007, 09:14
    0 0
    Beautyyyy
    Pai...daca altcineva sigur nu se mai punea....asa ca...am renovat cafeneaua impreuna cu voi.
    Fetelor...sper ca veti avea o vacanta frumoasa, sper si eu ca voi avea una tot frumoasa si sa ne auzim si vedem(sper) cu bine pe...2 Mai sau 3 Mai. Va pup pe toate dulce, dulce si va urez o zi cat mai frumoasa. Eu cel putin de-abia astept sa se termine ziua de azi.
  •  
    • 2081 mesaje
    27 Apr 2007, 10:52
    0 0
    Buna dimineata, tuturor!!!
    Iau si eu o gura de Cola, macar in treacat...si ma intreb: cand a ramas sa ne vedem??? Ca tot nu am inteles...
    S-aveti o zi frumoasa!
  •  
    • 4487 mesaje
    27 Apr 2007, 11:10
    0 0
    Danuca...a ramas ca in tren.
    Nu a ramas in nci un fel. Probabil ne vom vedea dupa vacanta.
  •  
    • 2081 mesaje
    27 Apr 2007, 14:03
    0 0
    pai, daca e asa...mai asteptam, nu?
  •  
    • 4487 mesaje
    27 Apr 2007, 14:17
    0 0
    Da Danuca. Cred ca da. Dar...eu cred ca voi face o vizita cu al meu sot. Daca il conving.
    Edit later:
    Fetelor duminica pleca la Slanic Prahova, la salina, apoi la Sighisoara. So...ne auzim, vedem dupa ce vin.
    Maine pleaca fii-mea la Breaza si se intoarce seara, ca plecam din seara asta.
    Va pup si va doresc o minivacanta cat mai frumoasa.
  •  
    • 348 mesaje
    28 Apr 2007, 11:00
    0 0
    Salutari fetili... mai ce frumoasa e noua cafenea... si sa mearga cel putin la fel de bine ca celelalte
  •  
    • 1225 mesaje
    29 Apr 2007, 22:33
    0 0
    Mda!... frumoasa cafeneaua, dar cam pustie! Sunteti plecate in minivacanta, asa e? OK, sa va fie de bine, cele ramase de paza la cafenea va asteapta sa reveniti, odihnite si cu acumulatorii full!
  •  
    • 2081 mesaje
    30 Apr 2007, 17:46
    0 0
    Hai, ca e trecut de ora cinci dupa-amiaza si cam bate vantul prin cafeneaua asta...
    eu sunt la munca, si maine voi sarbatori la fel ziua de 1 mai...
    am trecut doar sa va salut, dar nu am avut pe cine
  •  
    • 733 mesaje
    1 Mai 2007, 09:25
    0 0
    oooooooooo ce cafenea noua avem !!!
    credeati ca reusiti sa renovati fara mine???
    am intrat asa de dimineata sa ii spun LA MULTI ANI lui elenitas si sa fac si eu in sfarsit cafea pt toata lumea, sper ca elenitas sa treaca pe aici azi sa aduca tort si sampanie!
    va pup si un 1 mai reusit!
  •  
    • 1225 mesaje
    1 Mai 2007, 09:40
    0 0
    Multi ani fericiti, Elenitas!