masa in 2

•  
    • 222 mesaje
    15 Apr 2007, 17:37
    0 0
    weekend-ul viitor il petrec cu prietenul meu.... primul... si ma gandeam sa ii pregatesc ceva d macare sa il dau peste cap...dar nu stiu ce, trebuie sa fie ceva delicos repede de facut.. evelor help...
  •  
    • 241 mesaje
    16 Apr 2007, 10:10
    0 0
    Cel mai frumos ar fi sa gatiti impreuna, nu sa gatesti tu si el sa vina sa se puna la masa linistit. Eu si iubitul meu asa facem, ne gandim cam ce am vrea sa mancam, mergem impreuna la cumparaturi si apoi gatim. Daca vrei totusi sa pregatesti tu totul atunci fa un platou rece, o salata de vinete, o ciorbtza la alegere si piept de pui cu legume. Acuma depinde cam ce ii place si lui, probabil ca sti deja.
    Multa bafta!!!
    Si nu uita.....e f romantic sa gatiti impreuna!!!
  •  
    • 44 mesaje
    16 Apr 2007, 10:25
    0 0
    Si noi tot impreuna gatim.....da e f romantic asa. De Paste am fost doar noi doi si am facut totul impreuna.
    In legatura cu meniul nu stiu ce sa zic, depinde ce va place.....ai putea sa faci peste cu amestec mexican si sos. Sosul se face amestecand putin usturoi pisat cu sare, mustar frantuzesc, la care se adauga smantana. E fff bun
  •  
    • 222 mesaje
    16 Apr 2007, 20:12
    0 0
    asa o sa facem gatim impreuna. dar el a zis ca la micul dejun bucataria e doar a lui si sa nu intru....
    asa ca imi revine mie cina.... sunt o buna bucatareasa...dar nu vreau sa stau 2-3 ore in bucatarie.... si sa fac ceva complicat... simplu si delicios e cel mai bine avand in vedere ca e cina si trebuie sa fim light