Ce mancati la servici?
-
0 0avand in vedere ca in general stam la servici intre orele 9-17, trebuie sa avem grija si de alimentatia noastra.La un moment dat vine momentul pauzei de masa...
voi ce mancati la servici? -
din pacate eu nu ma pot rasfata ca voi cu atatea bunatati. asta pt. ca, din pacate lucrez intr-un birou prin care se perinda zeci de delegati din toate colturile tarii, si nu poti scoate friptura pur si simplu pe masa.
asa ca, singura varianta este sa mananc ceva f. usor, care sa nu necesite folosirea tacamurilor si care sa nu miroasa : stickuri, fructe, iaurturi, produse de patiserie. -
si eu lucrez la un birou unde intra zilnic foarte multe persoane.
Mi-ar placea sa mananc si sanatos si sa nu raspandesc arome de fripturica de pui, oricat de mult mi-ar placea
M-am mirat ca dupa mine a mai deschis cineva un topic cu acelasi nume ca al meu
pare ca lumea chiar vrea sa discute despre asta - voi ce mai papati? 
later edited: am vazut ca topicul celalalt de care ziceam e de anu trecut, actualizat de cineva recent
-
hmmm; unde lucrez eu este de regula interzis a se manca la biroul unde lucrezi; din diverse motive dar nu in ultimul rand din acela cum ca fiecare are nevoie la 2 pauze de cate 10 min (una panan-n pranz alta dupa pranz) pt ceai/cafea. apoi e vorba de pauz de 30 min max 1 ora pt pranz, unde in mod normal esti incurajat sa iesi la aer, sau sa mergi in staff room/rest room/kitchen unde sa poti manca in voie ce vrei indiferent cat de mirositor.
deci eu mananc diverse de la diverse magazine cand n-am chef sa ies la cafe-ul sau bistro-ul sau pub-ul din colt.
insa si cand lurem in ro imi amintesc ca aveam o camera speciala pt odihna si luat masa, pt ca este neplacut sa mananci pe biroul unde lucrezi, nu este igienic in primul rand, ca sa nu mai vb de mirosuri si alte alea -
Buna OchiVerzi, multumesc de urare, ca de obicei esti o superdragutza. Da mai, am ajuns si eu acasa, dupa un voiaj de 6 luni. De mancat sa stii ca am mancat fff bine (se incadreaza si in topic, ca doar eram la servici, nu?), am avut un bucatar suuuper. De pescuit insa... am avut la bord numai pescari "parati", ca numa' gura era de ei! Sa-i fi vazut ce se pregateau, de cu seara, se trezeau la ora 4-5 dimineatza si ne tot innebuneau cu povesti pescaresti, cand prindeau ei de la peste spada pana la caLamar (sic!!). Au prins... doua fatze in Mediterana, in rest nimik.
Hai k ne auzim, sa nu acaparez topicul de la inceput. Toate cele bune