Ce mancati la servici?

•  
    • 1308 mesaje
    11 Apr 2007, 12:39
    0 0
    avand in vedere ca in general stam la servici intre orele 9-17, trebuie sa avem grija si de alimentatia noastra.La un moment dat vine momentul pauzei de masa...
    voi ce mancati la servici?
  •  
    • 1308 mesaje
    11 Apr 2007, 13:54
    0 0
    nimeni nu mananca la servici
  •  
    • 267 mesaje
    11 Apr 2007, 14:05
    0 0
    Eu de azi de dimineata pap mereu......
    In afara de sandwish-uri iti mai poti lua salate, compoturi, iaurturi, fructe, legume, fripturi, etc.
    Imaginatie sa ai si bani bineinteles.
  •  
    • 1135 mesaje
    11 Apr 2007, 14:42
    0 0
    In ultima vreme prefer sa-mi iau din piata branza si legume si-mi fac salata. Asta presupune sa ai bucatarie si ustensile... altfel trebuie sa-ti iei de acasa. Altfel imi mai cumparam piept de pui la gratar de la supermarket si ceva legume, fructe obligatoriu... cam asta.
  •  
    • 909 mesaje
    11 Apr 2007, 14:55
    0 0
    din pacate eu nu ma pot rasfata ca voi cu atatea bunatati. asta pt. ca, din pacate lucrez intr-un birou prin care se perinda zeci de delegati din toate colturile tarii, si nu poti scoate friptura pur si simplu pe masa.
    asa ca, singura varianta este sa mananc ceva f. usor, care sa nu necesite folosirea tacamurilor si care sa nu miroasa : stickuri, fructe, iaurturi, produse de patiserie.
  •  
    • 312 mesaje
    12 Apr 2007, 09:18
    0 0
    Comand pizza sau mancare chineazeasca sau imi iau un sandwich bogat in calorii si lipide de la Sanck Attack. Bune rau, cu maioneza...
  •  
    • 1135 mesaje
    12 Apr 2007, 13:30
    0 0
    Mariana, nici eu nu mananc pe birou. Intai ca nu-mi place deloc ideea (se face mizerie, n-am chef sa miros tocana colegului etc) si apoi pentru ca avem bucatarie. Oricum, cred ca e aiurea sa mananci zi de zi numai snackuri si prostioare.
  •  
    • 1308 mesaje
    12 Apr 2007, 13:48
    0 0
    si eu lucrez la un birou unde intra zilnic foarte multe persoane.
    Mi-ar placea sa mananc si sanatos si sa nu raspandesc arome de fripturica de pui, oricat de mult mi-ar placea

M-am mirat ca dupa mine a mai deschis cineva un topic cu acelasi nume ca al meu pare ca lumea chiar vrea sa discute despre asta - voi ce mai papati?

later edited: am vazut ca topicul celalalt de care ziceam e de anu trecut, actualizat de cineva recent
  •  
    • 1562 mesaje
    12 Apr 2007, 17:55
    0 0
    mie nu-mi lipseste un fibrobar...asta mai ales cat am tinut post...un sandvis cu paine prajita si legume, fructe...
  •  
    • 909 mesaje
    13 Apr 2007, 08:50
    0 0
    Anatea, sigur ca e neplacut sa manci zilnic tot felul de prostioare, dar, asta e !
    Cum am mai zis, va invidiez ca va puteti rasfata cu ce vreti !
    Cine stie, poate reuseste sa ne faca si noua ministrul noastru un barulet in cladire !
  •  
    • 793 mesaje
    13 Apr 2007, 09:01
    0 0
    Cand mergeam la serviciu (sunt profesoara, acum in CIC) numai de la chioscul liceului (numai mancare fast food) mancata contra cronometru in pauza mare de 20 minute (ca sa-mi ramana timp si de retusul rujului). De multe ori ma multumeam cu o cafea pana veneam acasa (ora 15)
  •  
    • 2103 mesaje
    15 Apr 2007, 00:59
    0 0
    hmmm; unde lucrez eu este de regula interzis a se manca la biroul unde lucrezi; din diverse motive dar nu in ultimul rand din acela cum ca fiecare are nevoie la 2 pauze de cate 10 min (una panan-n pranz alta dupa pranz) pt ceai/cafea. apoi e vorba de pauz de 30 min max 1 ora pt pranz, unde in mod normal esti incurajat sa iesi la aer, sau sa mergi in staff room/rest room/kitchen unde sa poti manca in voie ce vrei indiferent cat de mirositor.

deci eu mananc diverse de la diverse magazine cand n-am chef sa ies la cafe-ul sau bistro-ul sau pub-ul din colt.

insa si cand lurem in ro imi amintesc ca aveam o camera speciala pt odihna si luat masa, pt ca este neplacut sa mananci pe biroul unde lucrezi, nu este igienic in primul rand, ca sa nu mai vb de mirosuri si alte alea
  •  
    • 287 mesaje
    16 Apr 2007, 01:48
    0 0
    se mananca si la restroom? eu stiam ca se fac alte treburi acolo, dar cine stie.....n-am sa risc totusi, raman la break room, restroom e pt alt gen de necesitati.
  •  
    • 287 mesaje
    16 Apr 2007, 01:50
    0 0
    p.s. de fapt ai precizat ca tu poti sa mananci ce vrei indiferent cat e de mirositor lol, asta da putere de adaptare.
  •  
    • 1135 mesaje
    16 Apr 2007, 11:56
    0 0
    Betsy tu ai ceva de comentat la subiect sau e mai amuzant sa te iei aiurea de Lolilo? Intreb si eu, ca n-am inteles rostul comentariilor tale... apropos, vezi ca poti sa-ti editezi mesajul, sa nu postezi numai tu de 20 de ori.
  •  
    • 83 mesaje
    16 Apr 2007, 16:13
    0 0
    Anatea, BETSY a facut o gluma! E bine sa mai si radem, ce naiba...
  •  
    • 1135 mesaje
    16 Apr 2007, 16:45
    0 0
    Normal ca e bine sa radem, doar ca eu n-am prins deloc umorul acolo. O fi simtul umorului mai atrofiat la mine azi?
  •  
    • 1039 mesaje
    16 Apr 2007, 18:37
    0 0
    Anatea, "restroom" in lb engleza (in special cea vorbita in USA) desemneaza... toaleta, nu camera de odihna cum probabil ar crede unii. Aici a fost poanta, pe care si eu am gustat-o
  •  
    • 83 mesaje
    16 Apr 2007, 18:46
    0 0
    Heey marinare, ai revenit?? Pai bine ai venit atunci. Interpretarea termenului restroom e f buna, bravo. Ia zi, cum a fost pe nava, ce mancati acolo? Biscuiti uscati cu pastrama sarata sau pescuiati?
  •  
    • 1039 mesaje
    16 Apr 2007, 20:01
    0 0
    Buna OchiVerzi, multumesc de urare, ca de obicei esti o superdragutza. Da mai, am ajuns si eu acasa, dupa un voiaj de 6 luni. De mancat sa stii ca am mancat fff bine (se incadreaza si in topic, ca doar eram la servici, nu?), am avut un bucatar suuuper. De pescuit insa... am avut la bord numai pescari "parati", ca numa' gura era de ei! Sa-i fi vazut ce se pregateau, de cu seara, se trezeau la ora 4-5 dimineatza si ne tot innebuneau cu povesti pescaresti, cand prindeau ei de la peste spada pana la caLamar (sic!!). Au prins... doua fatze in Mediterana, in rest nimik.
    Hai k ne auzim, sa nu acaparez topicul de la inceput. Toate cele bune