supa de roshii

•  
    • 2817 mesaje
    6 Apr 2007, 22:44
    0 0
    stie cineva cum se face supa de roshii? supa aceea groasa, aproape o crema, cu busuioc?
  •  
    • 2817 mesaje
    7 Apr 2007, 00:14
    0 0
    interesant dar pe mine fix supa de roshii ma intereseaza
  •  
    • 627 mesaje
    7 Apr 2007, 10:27
    0 0
    eu asa o fac :
    rosii proaspete - le oparesc , le cojesc si le dau prin blender (sau pasate cu mixerul).Poti inlocuii cu succes cu rosii decojite din conserva.
    Pui la fiert in apa ceapa tocata f fin ,o lingura de vegeta ,o lingura de ulei si rosiile pasate ,le lasi sa fiarba cateva clocote si apoi adaugi orez sau taitei (fiecare ce vrea!) ,iar la sfarsit pui fire de leustean si telina deasupra in oala pentru arome!
    Pofta buna!
  •  
    • 2817 mesaje
    14 Mai 2007, 15:44
    0 0
    gata, am facut supa; am combinat mai multe sugestii & retete si a iesit super

ingrediente:

1 ceapa alba
    1 ceapa roshie
    1 morcov mare
    1 kg roshii
    1 lingura pasta de roshii
    3 linguri ulei de masline
    1 mana de fidea
    patrunjel verde
    mirodenii: busuioc, cimbru, piper negru, chilly powder, ghimber

am pus la fiert cepele si morcovul taiate marunt, cu o bucata mica de ghimber,in cam 3 cani de apa; dupa ce au fiert si apa a scazut, am pus roshiile (facute la blender, fara sa le operesc sau cojesc),o lingura de pasta de rosii, 3 linguri de ulei de masline, cimbrul - cam o lingura cu varf - si busuioc - 2 linguri cu varf; sare, piper si chilly dupa gust; o ligurita cu varf de zahar si apoi fideaua; la sfarsit putin patrunjel verde; e mai buna rece decat calda
  •  
    • 245 mesaje
    18 Mai 2007, 10:27
    0 0
    Buna dimineata

Mafalca, va rog sa respectati sectiunea in care postati. Anuntul dumneavoastra nu are nimic de a face cu topicul de Gastronomie, iar deturnarea cursului discutiei reprezinta o incalcare a Regulamentului.
    Asadar, va rog sa nu mai postati acest anunt decat strict la sectiunea unde se incadreaza, respectiv Frumusete, unde exista si un topic pe aceasta tema.

Acesta este un avertisment, iar mesajul dumneavoastra a fost sters.

Va multumesc pentru intelegere!
  •  
    • 22 mesaje
    21 Mai 2007, 10:41
    0 0
    eu mai pun si suc de rosii....iese super si destul de groasa
  •  
    • 2370 mesaje
    22 Mai 2007, 23:55
    0 0
    July ... si apa cata?
  •  
    • 2817 mesaje
    23 Mai 2007, 02:38
    0 0
    nu stiu sa-ti zic eu pun "din ochi" !!
    cat sa acopere ce-i in oala... si sa nu se arda daca te duci sa scrii un e-mail