somon
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
6 Apr 2007, 14:460 0deci, dragele mele... m-am gandit eu sa fiu harnica si sa fac o salata cu somon si legume si balarii...asa cum am mancat eu la restaurant. Numai ca, in loc de somon fume am cumparat file de somon, adicatelea peste crud
ce ar trebui sa fac? cum sa il prepar ca sa il bag la salata, ca nu l-as face la gratar.... 
hai ca va pup si sper sa ma scoateti din impas
-
6 Apr 2007, 20:46frige-l in cratita de teflon, fara grasime (e totusi mai bun ala afumat)
-
6 Apr 2007, 22:26Ancuta, ti-am raspuns si la cafenea. Stiu ca poti sa-l si faci pane si este foarte bun, si poti sa-l faci si fierbi, apoi pui lamaie, si poti sa-l tii si la macerat, dar..nu stiu cum si nu stiu nici cu ce ingrediente. Dar, parerea mea....cel pane este cel mai bun.
Pupici. -
7 Apr 2007, 01:44pt a-l pune in salata il prepari "poached"-fiert cu otet balsamic/vin mirodenii etc. insa la fel de bine merge si sa-l bagi in cuptor 10-18 min max functie de cantitate, nu mai mult pt ca se usuca si nu mai are aceeasi textura, stoarce o lamaie, putin marar, sare piper da gust si-un cub doua de unt.
cand se raceste f- flakes si aseaza-l pe un pat de salata.. sau ma rog cum ai vazut tu la restaurant. -
7 Apr 2007, 10:59multumesc , gagici! cred ca il prepar cum a zis Lolilo
daca imi iese bun, data viitoare va invit la o portie de somonel
Înapoi la: Forum » Gastronomie