ce fel de blender?

•  
    • 72 mesaje
    2 Apr 2007, 22:14
    0 0
    care e mai bun ?un blender manual, sau unul care se inchide ( mai bine zis ala e tocator). adika blenderul manual are puterea sa lucreze si morcobi ,nuci etc sau tocatorul acela poate sa faca pasta?
  •  
    • 4411 mesaje
    2 Apr 2007, 22:55
    0 0
    eu am un blender electric si functioneaza foarte bine..nu cred ca unul manual poate avea aceeasi putere ca unul electric doar daca nu vrei sa faci muschi "dand la manivela"
  •  
    • 2331 mesaje
    3 Apr 2007, 08:48
    0 0
    Blendaru e ala care toaca marunt marunt, nu?
    Adicatalea am nevoie pt un bebelus sa-i toc mincarea.Asta e?
  •  
    • 4411 mesaje
    3 Apr 2007, 14:28
    0 0
    Blenderul e acela care face fructele,legumele sau ce mai pui tu acolo pasta...Eu il folosesc numai pt bauturi..poti face diferite shakeuri,pui lapte/iaurt si un fruct 2,ce iti place tie si iese shake...am mai pisat o data niste biscuiti dar a trebuit sa fac niste manevre prin aer cu el ca sa i piseze pe toti..au iesit praf de acolo oricum
  •  
    • 72 mesaje
    5 Apr 2007, 14:38
    0 0
    aham...blenderu manual ma refeream la alea verticale ce se tin in mana...mie mi-ar trebui ceva care sa poata sa faca si pasta dar si numai sa marunteasca, cam mult
    mai sunt si aparatele de maruntit care au lamele mai lungi, functioneaza tot ca blenderele dar nush daca alea pot sa faca si pasta...poate daca au putere mai mare