Ca o petrecere de Haloween

•  
    • 52 mesaje
    23 Mar 2007, 16:51
    0 0
    Poimaine este ziua verisoarei mele si vreau sa-i organizez o petrecere surpriza. Ea crede foarte mult in destin si vrajitorii, asa ca vreau sa dau o petrecere ca de Haloween. Numai ca nu stiu cum sa ornez casa si ce mancaruri sa-i pregatesc. Ma puteti ajuta?
  •  
    • 2487 mesaje
    23 Mar 2007, 18:30
    0 0
    Eu zic sa faci intuneric,acoperi bine toate geamurile si pui ca lumina doar veioze pe podea si lanterne sa lumineze spre tavan,luminari in vase cu apa din cele mirositoare dar nu in locuri de trafic ci pe o mobila mai sus,apoi ai clasicele 12 semne zodiacale pe care le poti copia si lipi/prinde ici si colo prin incapere,coifuri negre cu stelute lucitoare sau minunile acelea de plastic care in intuneric stralucesc,baghete magice si pelerine, asta daca bugetul o permite,un joc de tarot din care sa faci pe o fisie de rafie banere de agatat.Asta ca decor.Iar ca meniu, mini sanwichuri in care infigi scobitori cu semne zodiacale , stelute, cranii sau alte nazdravanii.Din experienta la genul asta de petrecere iti trebuie mai multe aperitive ,dulciuri si bautura.Sper sa te ajute.