meniu pentru o aniversare
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
18 Sep 2003, 14:170 0Mai sunt cateva zile si este ziua de nastere a sotului meu.Dati-mi si mie idei de cadou si de un meniu special,avand in vedere ca vom avea si cativa invitati inclusiv mama soacra.Ceva nu foarta costisitor.Multumesc anticipat pt sfaturi.PS. Implineste 47 de ani.
-
18 Sep 2003, 15:32La Multi Ani!
Pentru antreuri, cumperi de la patiserie chou-uri si le umpli cu:
1. Pasta de branza-branza de vaci batuta cu mixerul cu margarina, o ceapa taiata marunt, marar si boia dulce.
2. Pasta de pate- pate de ficat il amesteci bine cu o lingura mustar, margarina, putin piper.
3. Pasta de peste/ 2 conserve de peste le amesteci cu mustar, ceapa, ulei, zeama de lamaie.
Ce iti ramane de la umplutul chou-urilor, asezi frumos in boluri mici si ornezi pentru tartinute.
Mai adaugi pe farfuriile cu antreuri cabanos taiat oblic, feliute de gogosari rosii,cateva maslinute, telemea, cascaval, ce iti permiti.
Daca te uiti in urma la subiectul "o minune de salata" vei gasi cateva retete postate de mine- salata de cruditati, rulada de carne. Sunt foarte bune si nu sunt costisitoare.
2. Friptura la tava (vezi reteta pe care am postat-o la subiectul cu carnea de oaie, merge la orice carne).
Daca nu ai suficienta carne pentru toti musafirii, ia si niste carnati proaspeti pe care ii pui in tava cu friptura cam cand e carnea fiarta pe 3/4.
3. Desert-un tort cu blat din pandispan si budinci la plic ca si crema, pe care il umpli cu ce fructe gasesti.
Înapoi la: Forum » Gastronomie