Inox
-
0 0Stie cineva o solutie (testata) care sa curete plita de la aragaz care e de inox? ma chinui de nu stiu cand si am si reusit sa las niste urme de toata frumusetea pe ea...pls help!
-
Eu nu am multe lucruri din inox dar folosesc la ele spray special ,am uitat firma dar este gri si scrie inox mare pe sticla, dar dupa ce am terminat curatarea sterg cu cirpa uscata pina dispar toate urmele de umezeala ,asa petele care se fac de la apa dispar.Era bine daca spuneai si ce fel de pata a cauzat problema.
-
Exista niste tuburi cu pasta speciala pt curatat produse de inox, dar trebuie sa te adresezi firmelor care importa aparatura (Franke, Ariston - ei le dau clientilor lor sau asa ar trebui).
Daca vrei ceva mai domestic, iti dau doua solutii:
1. Carpa uda cu putin Axion, freci bine toata suprafata (niciodata cu partea abraziva a buretelui de vase), apoi imediat o stergi pana la uscare cu un prosop curat, uscat, flausat.
2. Carpa umezita cu un amestec cald de apa si otet (parti egale), frecat usor toata suprafata, apoi uscat tot la fel cu un prosop flausat.
Ca sa nu ramana pete, iti trebuie putin antrenament. La inceput, daca nu reusesti, reia cu carpa uda. Faza e ca nu se poate sterge doar pe zona cu pata, trebuie s-o iei de la capat pe toata suprafata.