foietaj!
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
19 Mar 2007, 10:270 0fetelor am cumparat aluat de foietaj.....si nu-mi iese!
prima data a ramas prea crud la mijloc....(l-am dezghetat la microunde)....a doua oara nu a ramas asa umflat, frumos cum trebuie sa ramana....unde gresesc?!
ce umplutura folositi?!( am incercat cu branza dulce) -
19 Mar 2007, 10:47Dc e vb de foietajul acela Linco sau Bela,cel mai bine e sa-l lasi sa se dezghete de la sine,sa nu-l fortezi(astfel se poate rupe si nici nu se face cum trebuie).Iar ,inainte sa-l umpli,e bine sa-l lucrezi avand putin ulei pe maini.De umplut il poti umple cu:branza de vaci amestecata cu putina branza de burduf si o chimen,boia dulce si putin marar;o alta umplutura,felii subtiri de kaiser,sau bucati mici de cabanos,ori chiar crenwusti sau felii de salam(dar nu uscat)
E posibil sa-ti mai ramana fasii mici de aluat.Pe acestea le tai subtire si presari pe ele(dupa ce le-ai uns cu putin ulei)chimen sau/si susan,ori mac. -
19 Mar 2007, 16:13La ce a spus Willia mai adaug si eu, aluatul este frumos doar pina iese din cuptor cam la 1h dupa se lasa,si trebuie sa urmezi instructiunile de stat la cuptor care sunt pe pachet, adica 5 min la foc mare si 15 min la mijlociu ceva de genul asta si vor iesi super.Mai trebuie sa pui si hirtie de copt in tava sau sa pui ulei si sa infainezi tava sa nu se prinda.
-
23 Mar 2007, 10:06fetelor...multumesc pentru sfaturi!
Am incalzit cuptorul...l-am lasat sa se deszghete singur...am sa incerc si celelalte metode!
Sunt bucatareasa in devenire!
Înapoi la: Forum » Gastronomie