gatiti la aburi?
-
0 0eu am primit de la maica-mea un aparat in care prepari la aburi.mai are cineva?
nici nu stiu ce sa fac.stiu ca e mai sanatos decat fiert si se pastreaza toate vitaminele.am sa fac niste file de peste cred.bine macar ca a costat putin. -
Eu am devenit fan al mancarii gatite la abur, care, pe langa faptul ca e o varianta mult mai sanatoasa de a ne hrani, este si foarte gustoasa.
Poti prepara diferite feluri de carne, langa care e bine sa pui legume pt garnitura: ardei gras, ceapa, morcov, dovlecei, rosii, cartofi, broccoli si tot ce-ti mai face cu ochiul prin piata. Eu le pun natur, fara nimic pe ele, apoi, in farfurie le sarez si adaug diverse condimente, plante aromatice si nelipsitul sos de soia.
Mi se pare ca la aparatul primit de tine se poate colecta si sosul, in care poti zdrobi o rosie si cativa catei de usturoi aburiti si ei, adaugi o lingura de unt si va iesi un sos de zile mari!
Sa stii ca alimentele au un gust cu totul deosebit gatite la aburi, nu se compara cu fiertul sau coptul. -
mie mi la luat maicamea de la o vecina care aduce din italia.steam gourmet la 1 milion.la noi am vazut ca e mai scump.
eu am vazut la tv la teleshop sau in revista quelle.vecinamea mia zis ca in italia ar fi 15 euro.avantajul la al meu e ca toate cele 3 cutiute care se suprapun sunt dintr-un fel de yena .scrie ca se pot baga si in doba la aragaz.