/
-
0 0.
-
Imi place mult cafeaua cu aroma de rom sau vanilie. Cred ca daca nu facem excese nu avem probleme. Totul e sa nu avem afectiuni care sa o interzica, sau sa o facem exagerat de concentrata. Cred ca ness-ul e mai nociv. Eu una nu mai beau pentru ca am patit-o, am facut alergie! Inca imi place dar il privesc ca pe cel mai mare dusman.
-
Pentru cafeaua naturala si doctorul este pro....adica spune ca, o ceasca(nu cana) de cafea, bauta dupa ce ai papat de pranz, prinde bine la digestie. Tot ea, cafeaua , este indicata pentru cei cu tensiune mica....dar tot o ceasca pe zi. Tot asa, am auzit si eu ca, acea cafea bauta rece, nu fierbinte, intarzie aparitia ridurilor....Dar mie nu-mi pasa, pentru ca, nu beau cafea, decat foarte rar, mai beau , tot rar, ness, cat se poate de rece si fara sa fie indelung frecat (tot sfatul doctorului-se pare ca provoaca nesul frecat alergii, insomnii si nu stiu ce nervisori stomacali-nu cunosc termenul stiintific!). Dar, nu stau fara tigari! Cat de multe....cam trei-patru pachete in 24 h. Fanemilutico, pe piata se gasesc cafele cu diverse arome, rom, ciocolata, vanilie....Daca vrei, iti trimit un pachetel. Recunosc si eu ca cea cu rom mi-a placut teribil. Si cea cu menta, dar n-am mai vazut de mult.
-
Nu exista trucuri in prepararea cafelei.Singurul secret este calitatea ei,zona din care provine,prospetimea.
Cea mai buna si aromata cafea bauta de mine a fost in Turcia.Nu pot uita gustul deosebit si aroma unei cafele servite intr-o cescuta f.mica. Si ceaiurile servite acolo sunt la fel de aromate prepararea fiind facuta cu o delicatete rar intilnita,in vase speciale.