fasole verde!
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
23 Feb 2007, 12:560 0fetelor am cautat pe forum ca sa nu va deranjez dar nu am gasit 9sau nu am stiut unde sa caut
)
Am fasole pastai congelata si vreau sa o gatesc de post!
ceva sugestii gustoase? -
23 Feb 2007, 14:29mai intai, asigura-te ca fasolea e buna, adica pune-o asa congelata cum e intr-o cratita cu apa fiarta si fierbe-o si pe ea pana cand iti dai seama ca e comestibila. iti spun asta ptr ca am congelat si eu intr-un an si cand am vrut s-o folosesc era asa de fibroasa si ...celulozica(nu stiu cum sa zic exact) incat am aruncat-o bucuroasa. apoi caleste vreo2 cepe, depinde de ce cantitate de fasole ai, poti sa razi si un morcov pe razatoarea mica si adauga-l si pe el. cand sunt aproape gata, pune fasolea, adauga suc de rosii sau bulion, ceva sare, piper, mai lasa sa fiarba cateva minute impreuna ca sa se imprieteneasca si cand inchizi focul pune niste verdeata, marar, patrunjel. nu-i mare scofala si daca te hotarasti-pofta buna!
-
23 Feb 2007, 16:10Sau si mai simplu, dupa ce o fierbi o pui sa se scurga bine intr-o sita, dupa care intr-o cratita pui putin ulei/unt/margarina si calesti citeva minute fasolea iar la sfirsit trintesti mujdei de usturoi.Opresti focul si eventual marar sau patrunjel.Si o poti minca si pe post de salata!
Înapoi la: Forum » Gastronomie