storcator fructe bun
-
0 1buna,vreau sa cumpar un storcator de fructe bun si nu stiu de care imi puteti spune unu bun sau un robot de bucatarie bun.va multumesc
-
crsti22na, depinde daca vrei doar un storcator sau mai mult de atat.
Un storcator deosebit este cel caruia i se face reclama la tv (poate-i chiar cel de care vorbeste elad
si este intr-adevar foarte bun.
Uite, eu am luat (de fapt sotul mi-a luat ca era doar la 1.800.000 lei vechi) un storcator de fructe care este mai mult de atat in sensul ca are si masina de tocat carne dar si dispozitiv de facut lapte de soia....
Ca aparat este foarte bun dar numai daca il folosesti pentru toate astea ... altfel... le depozitezi si atat (asa cum e la mine ca nici n-am desfacut aparatul de taiat carne si pe cel de facut lapte de soia.
Si acum vreau sa-ti spun despre storcator. Daca il folosesti pentru cantitati mici (cam 3/4 l de suc) este foarte bun, dar daca vrei sa-l folosesti pentru cantitati mari este incomod pentru ca trebuie sa-l desfaci si sa indepartezi pulpa. Si aici fructele (merele) se baga intregi pentru ca are are orificiul de vreo 10cm diametru.
Dar am vazut la lucru si storcatorul de i se face reclama la tv (cel cu 6 milioane), la acela se arunca pulpa afara si nu este pastrata in recipient... asa ca poti sa storci kg de fructe.....
Am incercat sa-ti spun diferentele observate de mine si in functie de ce iti doresti sa iti cumperi. -
cristi,eu mi-am luat acel storcator de fructe caruia i se face reclama la tv"power juice" si este extraordinar.adica nu oboseste dupa ce stoarce 3 morcovi si 4 mere...
poti strange bani si sa ti-l iei daca tot vrei sa-ti cumperi ceva de durata.eu am mai avut unul la 2 mil si nu facea fata +ca nu stoarce bine de tot sucul din fructe si legume.si da,la asta poti sa faci si radacinoase tari: telina,morcov,pastarnac ceea ce nu facea celalalt la 2 mil
crede-ma ca nu vei fi dezamagita de el si chiar functioneaza silentios -
Ca tot s=a vorbit de storcatoarele din reclama , are vreuna dintre voi storcatorul Jack La Lane , parca asa se scrie , costa vreo 600 RON ... ?
Si promite ca stoarce tot ce misca , fructe , legume si se baga cu totul , merele intregi cu samburi si coji , fara sa mai fie nevoie sa toci bucatele fructele ...
-
Eu am am un storcator centrifugal Bosch. Are probleme cu rosul carcasei, adica sita are o pozitie excentrica si roade carcasa (piesa galbena). Il am de vreo 4 luni si il folosesc intensiv la o terapie cu sucuri naturale (Gerson). Adica fac sucuri de mere, portocale, grep, morcovi, telina, sfecla rosie, patrunjel, varza etc. de cel putin 6 ori pe zi. Deja razatoarea de pe fundul sitei s-a tocit si face totul un fel de terci. Toata pasta se depune in zona de evacuare a pulpei (infundand storcatorul) si sub sita. Daca nu esti atent sucul incepe sa curga in interiorul motorului (si de aici aparitia sucului de sub storcator si mirosul de ars) si intr-un final, cred, arderea lui. Ca sa nu mai vorbim de curatare, care ma scoate din pepeni... chinul de pe lume. Freci la sita aia pana te plictisesti. Si daca mai pui la socoteala ca dupa 3 morcovi si 4 mere trebuie sa ii cureti sita (mai ales din cauza morcovilor care o infunda imediat) mai bine bei apa plata.
Asa ca m-am orientat catre un storcator necentrifugal... scoate sucuri mai concentrate, fara spuma aia care nu se mai termina (oare aia s-a luat in calculul celor 15% mai mult suc???), nu distruge enzimele pentru ca are o viteza de rotatie mult mai mica si e si mult mai silentios... adica pot sa fac suc si la ora 6 dimineata si la ora 23, fara sa ma injure vecinii. Si se curata si mult mai usor.
Pulpa de la morcovi este super uscata iar din citrice mai ramane doar pielita si foarte putina pulpa. Are un pret mai ridicat dar face cat doua storcatoare: un storcator de citrice si unul centrifugal la un loc, plus o masina de tocat si una de macinat. Plus ca scoate mai mult suc. Pe langa toate astea are si optiuni de tocat carne, presat seminte si alune (face unt de arahide) si face si un fel de desert din fructe inghetate (numai bun vara pe caldura). Eu sunt foarte multumit de el.
Daca sunteti interesati il gasiti la: http://www.okazii.ro/catalog/2718451/accesorii-casa/ele ctrocasnice/Storcator-legume-fructe-NEcentrifugal.html
Mai multe detalii chiar pe site-ul producatorului la: http://www.samsonjuicer.com/samson-kpe-1301.htm