friptura de iepure
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
14 Feb 2007, 22:070 0salut fetelor .vreau sa fac friptura de iepure de casa ,as vrea la cuptor.am gasit pe net destule retete dar stiti si voi ca uneori sunt mici secrete care nu sunt scrise.ceva sfaturi?
-
14 Feb 2007, 23:22si eu tot caut de ceva vreme...maine vreau sa fac si m-am hotarat sa o fac pe cea cu vredeturi si cu bacon impanat...altceva,nici nu mai stiu...sfaturi de pe forum nu am primit...daca tu esti mai norocoasa,abia astept!
-
14 Feb 2007, 23:26pai scrieti ce ati gasit pe net.subiectul a mai fost pe forum puteti sa cautati si in arhiva
-
14 Feb 2007, 23:40pai da...l-am deschis eu mai demult(cel putin unul dintre ele).si sincer nu m-ati lamurit cu nimik...va postez reteta pe care o voi face maine:
iepurele se taie bucati si se unge cu marinata(ulei de masline,codimente si verdeturi).se adauga usturoi si verdeata tocate fin.fiecare bucata de carne se infasoara in felii subtiri de bacon(se prind cu scobitori).se adauga sos de rosii(sau rosii decojite in conserva)si se da la cuptor.pofta buna -
15 Feb 2007, 12:12ti-am mai scris si data trecuta carnea de iepure tb tinuta la marinat 12 ore,se arunca apa si se fierbe se spala si se pune la cuptor condimentata cum vrei tu poti pune si masline.in friptura se adauga vin sa devina mai frageda,sosul de la friptura o sa aibe o culoare mai inchisa.reteta ta cu bacon nu mi se pare interesanta,deoarece carnea are o culoare mai inchisa si acel bacon va fi negru.
-
15 Feb 2007, 21:57nu imi vine sa cred ce citesc,imi pica ochii,m-ati traumatizaaaaaat!
am avut 12 iepuri cand eram mica!cum puteti??? -
15 Feb 2007, 22:41tata are pusca si merge la vanatoare,dar eu nu mananc vanat nu imi place.
Înapoi la: Forum » Gastronomie