inox!!

•  
    • 844 mesaje
    14 Feb 2007, 16:35
    0 0
    fetelor pt ca apreciez sfaturile voastre va intreb care produse pt curatat inoxul sunt bune?!
    Am ceainic de inox...ibric....cratite....chiuveta de bucatarie(de fapt asta ma doare cel mai tare)...pe langa aspectul fara luciu raman si multe urme de calcar(marginute albicioase) si parca nu e spalata de 100 de ani!(are 3 luni de folosinta)
  •  
    • 9835 mesaje
    14 Feb 2007, 16:52
    0 0
    nycosia, chiuveta de inox cu suprafata lucioasa a fost si blestemul meu, o vreme.

cel mai usor se curata cu otet (mai ales urmele de calcar). acum, la inceput, va trebui sa freci nitel, dar pe urma, daca stergi chiuveta in mod regulat cu otet, o sa-ti fie mult mai usor.

acum nu mai am chiuveta de inox, dar am masca de la aragaz de inox... ce mi-o fi trebuit, nu stiu... lustruiesc la ea si tot degeaba, ca orice strop de apa care pica de pe capacele de la oale se vede ca o pata de murdarie...
  •  
    • 2487 mesaje
    14 Feb 2007, 17:01
    0 0
    Si la ce a spus donna mai adaug si eu, dupa ce ai curat-o sterge cu o cirpa uscata tot,asa nu mai ramin urme dupa ce se usuca.La fel procedez si la aragaz,dupa ce l-am spalat il sterg bine cu o cirpa sa nu se usuce cu urme.Inca ceva, daca urmele de calcar sunt vechi si se incapatineaza sa ramina, pune bicarbonat pe ele ,umezeste o cirpa in otet si freaca bine,asa ai sanse sa iasa la lumina,spor la treaba.
  •  
    • 216 mesaje
    14 Feb 2007, 17:17
    0 0
    in magazinele frankie exista un spray de curatat chiuveta iar pentru ibric si oala eu le fierb intro oala mai mare cu apa si dero sau detergent de vase. Dupaia ies ca noi
  •  
    • 844 mesaje
    15 Feb 2007, 15:07
    0 0
    fetelor multumesc de sfaturi....azi spal chiuveta..... ...combinatia cu otet nu mi-a trecut prin cap!
  •  
    • 2487 mesaje
    15 Feb 2007, 15:45
    0 0
    Nikosia uite pe prima pagina la feng-shui in baie mai este un sfat pt canalizare,eu nu il stiam.