Nu stiu sa gatesc....

•  
    610
    • 490 mesaje
    5 Feb 2007, 13:55
    0 0
    incearca la librarie sau cauta pe net,acum invat si eu sa gatesc si nu am dat gres niciodata
  •  
    • 13 mesaje
    5 Feb 2007, 14:44
    0 0
    Cauta "Practic in bucatarie", o gasesti la orice chiosc de ziare. Nu ca as vrea sa fac reclama, dar e tare buna. Are si retete mai complicate, dar sunt explicate bine si usor de realizat. E foarte buna si pentru incepatori. Si bafta la gatit!
  •  
    • 1225 mesaje
    5 Feb 2007, 15:55
    0 0
    Cauta pe google "vulpea bucatar", n-ai cum sa nu inveti de-acolo!
  •  
    • 2487 mesaje
    5 Feb 2007, 17:54
    0 0
    Buna Ioana , ai venit unde trebuie, tu intreaba si noi pe cit posibil raspundem,ai sa vezi ca in timp record ai sa devi bucatareasa de exceptie,fetele dau retete usor de facut si bune,iar daca ai nedumeriri se gaseste cineva sa te ajute.Mult succes.
  •  
    • 97 mesaje
    5 Feb 2007, 18:42
    0 0
    .................
  •  
    • 307 mesaje
    6 Feb 2007, 07:04
    0 0
    ai mancat vreodata mancare de telina??
  •  
    • 267 mesaje
    6 Feb 2007, 08:04
    0 0
    'neata evelor.
    Da e destul de usor de facut mancarea de telina:
    Se curata telina se taie rondele se spala si se calesc rondelele in ulei.
    In cratita in care faci mancarea pui doua cepe taiate solzisori si le calesti(in apa si ulei),adaugi telina, pui bulion, condimenteiper, oregano, sare,lasi sa fiarba si asta e.
    Inainte de a o da jos de pe foc pui patrunjel tocat marunt verde sau uscat de care ai,dar de preferat verde ca-i mai aromat.
    Sper sa-ti iasa ok, pofta buna.
  •  
    • 2487 mesaje
    6 Feb 2007, 09:41
    0 0
    Sar'mina pt apreciere,dar sa sti ca sunt fete pe aici care au retete mai variate ca mine, stiu sa gatesc romineste la strainataturi mai putin,mincare de telina nu am facut niciodata ca nu prea ne omorim cu ea,dar fac ciorbita cu afumatura sau clasica si la salata de beof o mai folosesc,de primit raspuns vad ca ai deja unul si sper sa iti foloseasca.Missy are dreptate cu www.vulpeabucatar.com este un site cu imagini foarte de ajutor cind esti la inceput.
  •  
    • 357 mesaje
    6 Feb 2007, 20:38
    0 0
    sa vezi pe culinar.ro ce de bunatati explicate, pas cu pas...basca poze!