Feluri speciale pt Valentine's Day
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
3 Feb 2007, 23:440 0Cele care petrec aceasta zi acasa, v-ati gandit la ceva preparate speciale pt soti/prieteni?
-
3 Feb 2007, 23:49sigur ca da, dar eu le comand!
mie imi place tare mincarea chinezeasca, asa ca am gasit si ceva pe gustul sotului meu...
vinul neaparat ... dupa dulciuri nu se omoara nimeni....
va fi asa cum am scris si la "familie"...
sa va bucurati toti/toate de ziua asta !!! -
4 Feb 2007, 08:20Mie imi place mult sa gatesc..deci nu vreau sa comand nimic.

Vin..ma gandeam rosu
dar..cu ce? -
4 Feb 2007, 14:33Pai eu ma gandeam la un gorgon bleu si niste legume cu unt..tiramisu si de restul pupici
-
4 Feb 2007, 15:02oana_, fa chestii simple...nu stiu, somon la gratar (in folie, cu lamiie, 1-2 felii de rosi, patrunjel verde), orez cu fructe de mare (sau cu ou, orez rosu e mai gustos), ciuperci cu smintina ...citeva felii de piine-surpriza ...luminari, ulei parfumat in lampa, vin si ...copiii (daca sint) la bunici!!!
-
5 Feb 2007, 10:06Uite si eu cu o idee dupa revista de anul trecut Ioana, supa de rosii crema in care cu posh de prajituri umplut cu smintina faci o inimioara in farfurie,friptura cu legume, ceva usor sa nu ingrunezi stomacul si la alegere crema de ciocolata cu frisca si cite o capsuna deasupra in cu[pe largi de sampanie sau un tort inimioara care va este pe plac,de preferat diplomat cu fructe,sampanie si luminari fara miros,asa poti savura gusturile mai bine, pe cele mirositoare le pastrezi pt dormitor.
Înapoi la: Forum » Gastronomie