Papa bun in oras - unde si ce?
-
0 0Idei si experiente personale, va rog. Si orasul in care se petrece actiunea.
-
Beauty eu am fost la:
HARD ROCK - mancare italiana, portii mari, preturi asa si asa, acum sunt un pic cam piparate. il gasesti la 34 intre Favorit si Moghioros in Drumul Taberei.
Si mai stiu niste localuri, dar mi-au zburat din minte.
Unul este cu specific nemtesc, super bun, preturi foarte bune. Asta este in spate la Spitalul Ortopedic, pe la Foisorul de foc.
Celalalt cu specific romanesc, dar ambianta super, mancare super, preturi bune. Iar asta este urmatoarea strada de unde este Spitalul Giulesti, catre podul Grant, pe partea stanga.
Si mai stiu niste localuri, dar nu mai imi vin acum in minte. -
Cea mai buna pizza si cele mai bune salate le-am mancat la Cafeneaua Actorilor, situata vis-a-vis de Hotelul Intercontinental.
Pret pizza: 13-22lei
Pret salate: 10-14 lei
Restaurantul Thalia, meniu bogat, mancare excelenta. Recomand tigaia picanta si Quesadilla.
Taverna la Gigi situata in zona Tineretului: mancare buna, preturi rezonabile. Incercati papanasii , pe cat sunt de mari pe atat sunt de buni.
Am numai cuvinte de lauda pentru restaurantul Bavaria(specific german) din zona Garii de Nord , servire ireprosabila , atmosfera de vis si mancare super buna.
Sper sa incercati macar unul dintre restaurantele de mai sus! -
Oi fi plecat eu din Bucuresti de ceva timp,dar nu am uitat cat de bine se mananca la "La mama"(unul stiu ca e pe linia lui 5,inainte de intrarea pe Tunari,unul pe langa Calarasi)...Apoi si acum imi ploua in gura dupa salatele de la "Cafeneaua actorilor"(langa Teatrul National,intrarea pe langa Sala Dacian),"Shorley","Pui de urs"in Grozavesti,dar cea mai buna ciorba de burta si in general o mancare buna si ieftina se mananca la Pizzeria Marco,noi cei care locuiam in zona aceea ii spuneam "la cabanuta".E undeva prin Tei,mai precis vis-a-vis de caminele Facultatii de constructii.
-
eu de obicei mananc in L`incontro... pe langa billa salajan...
au mancare foarte buna...portii foarte mari...si preturi...foarte accesibile
imi plac:
cartofii gratinati cu cascaval - 5,5 lei portia...
gordon (sau cordon...
) bleu...12-13 lei portia...
salata bulgareasca ... 8 lei portia...
pizza....foarte mare si buna - 15-20lei
pui shanhai (+ sosuri pt pui) - 13 lei
fish and chips - 17 lei (cartofi la cuptor,facuti in coaja...si peste pane)
si lista poate continua... -
Eu mananc la Mystic Tree (str. Mantuleasa). Nu au un specific anume la mancare dar sunt mancaruri pe care eu nu le-am mai intalnit prin alte locuri. Din acest motiv ma si duc la ei. Nu te plictisesti niciodata, iar mancarea este foarte, foarte buna. Oamenii care te servesc sunt atat de ospitalieri. Muzica este nemaipomenita, iar decorul este minunat. E destul de plin, mai ales in week-end, dar clientii sunt si ei foarte misto.
-
Mie imi place mancarea de la Thalia , a mai pomenit cineva de el mai sus , placinta cu mere si inghetata peste ea este delicioasa ; Trafic este in Piata Alba Iulia si mai sus pe bd. Decebal Ruby Tuesday - mai de fitze asa ..

Toate sunt in Bucuresti , mai imi plac si altele dar nu-mi vin in minte acum , uitasem de ,, Taverna sarbului'' , super buna mancarea