Saluty
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
7 Ian 2007, 19:540 0Pls care imi spune shi mie cum se prepara ficatei cu ceapa....pls...poop
-
8 Ian 2007, 19:42paai...calesti ceapa in putin ulei,cand vezi k s-a inmuiat si nu mai miroase a ceapa cruda,adaugi o canuta de apa si lasi asa la foc mic,amestecand din cand in cand pana scade apa.Adaugi ficateii si ii lasi cu capac,nu ii lasi mult,ii intorci pe o parte si pe alta si la sfarsit sare daca vrei uturoi,vegeta.POFTA BUNA!
-
9 Ian 2007, 10:35Eu ceapa o pun la prajit, in felii sanatoase, odata cu ficatul. Cand isi lasa ficatul sucul in tigaie, incerc sa-l scurg si il pastrez pt la final. Continui cu prajitul pana se rumenesc ficateii si ceapa, apoi adaug un amestec din putina smantana, mustar, sosul initial si sos de soia. Servesti presarat cu verdeata si daca vrei, cu garnitura de cartofi natur.
-
9 Ian 2007, 10:46Yai!Suuuper reteta asta,Beauty.O s-o incerc,daca nu mor,te anuntz!(am ceva belele cu stomacul si de-asta sper sa nu mor
)
Eu mai fac ficateii la cuptor,imbracati in kaizer si cu sosul de ceapa (ceapa calita si putina apa si zeama de-o lasa ficateii)
Înapoi la: Forum » Gastronomie