Legume mexicane cu piept de pui
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
7 Ian 2007, 16:420 0Spuneti-mi si mie va rog cum se fac.Asa o idee am eu dar nu stiu exact.Vreau sa le fac super sa nu se supere barbatul pe mine
.Il dezamagesc!Merci -
7 Ian 2007, 17:52Cora,draga,eu iti dau o reteta,pe care,de altfel,am mai scris-o pe aici,dar cum cred ca nu ai tu timp s-o cauti,o mai scriu o data.
Pieptul de pui,taiat intr-o fasie lata cat palma,dar inalta de un deget,o calesti 3 minute(pe o parte si pe alta)in unt sau putin ulei de masline.Peste pieptul aurit adaugi condimente ca delikat,putin curry(dc ai)si zeama de la o lamaie.Pui capacul si mai lasi 2-3 minute.Separat fiebi in clocot apa si arunci legumele congelate(nu le decongela deloc inainte).Le lasi 8 minute,le scoti,le scurgi si le calesti in unt 4 min cu sare si putin piper.Asa poti servi un piept de pui cu sos de lamaie si legume trase in unt.Merge si un pahar de vin alb pe masa frumos ornata(ceva acolo o lumanare parfumata)si-ti garantez ca nu ai cum sa-ti dezamagesti sotul. -
7 Ian 2007, 19:20esti o dragura!Ii placu si sotului meu cum ai scris si bineinteles si cum a iesit mancarea
.Te pup si te astept pe mess sa vb mai multe!Sa imi dai cateva lectii de viata!!! -
9 Ian 2007, 14:07Bre,Cora23,lectii de viata nu am cum sa-ti dau,asta ti-o da viata,toata viata,dar sa vb asa ca-ntre fete,no pb.Vezi ca-ti dau pe privat adresa mea de mess,ne gasim acolo!Pupici!
Înapoi la: Forum » Gastronomie