cum gatim sanatos?
-
0 0Presupun ca tigaia de teflon e ok pentru gatit, cand vrei sa te pui la dieta, nu?
Cum e mai bine sa prajesti alimentele (atunci cand tb musai prajite) - in ulei sau in unt?
Exista vreun fel de gratar pe care sa pot gati chiar daca am resou, nu aragaz?
... si cam atat, deocamdata... -
1.In urma prajirii grasimii - de orice fel - rezulta toxine. Punct.
2.Atentie, daca o bucata de carne pusa pe gratar are si grasime, aceasta grasime se va topi si va da nastere tot unui fel de prajeala, pe zona atinsa.
3.Carnea de porc are grasimi chiar daca nu se vad.
4.Baga-mi-as picioarele, vorbesc despre mancarurile mele preferate... -
mmm... carne fiarta... adica aia fara nici un gust?

ma gandeam doar sa trec pe o alimentatie mai sanatoasa, nu neaparat sa ma constrang la o dieta drastica:
1. stomacul meu nu suporta asa ceva
2. in timp, dupa incetarea dietei, ma ingras si mai mult.
nu vreau sa mai trec prin frustrarile unei diete drastice, ci in primul rand sa trec la un mod de alimentatie mai sanatos, ale carui rezultate sa se vada si in scaderea in greutate ... -
Nu numai fiarta, pui si peste la gratar,din ala de aragaz, se gaseste in orice supermarket, alaturi legume de toate felurile sotate, si multe salate, fructe fara restrictii, apa plata si sucuri naturale. Si poti sa mai faci carnea si la cuptor. Mese regulate, si intre mese fructe. Asta mai seamana a hrana sanatoasa. Eu nu as exclude orezul, pasta din cand in cand si cu sos de rosii, fara prajeala, si chiar putina ciocolata, dar numai cateodata. Of ce greu pare.pupici