Retete cu piept de pui!

•  
    • 85 mesaje
    3 Ian 2007, 09:53
    0 0
    As vrea sa ma ajutati cu niste retete din piept de pui, va rog.
    Vreau sa mananc carne slaba, adica doar piept de pui. De o vreme fac doar snitele din piept de pui si gratare. Mai fac si cate un sos cu carne pt. spaghete. Das as vrea mai multe retete.
    Cu multumiri!
  •  
    • 2487 mesaje
    3 Ian 2007, 10:31
    0 0
    Pisoi, uite o reteta de restaurant ce nu presupune prea multa munca,iei un piept de pui si il feliezi subtire,apoi pui la tigaie cu un pic de unt numai cit sa se rumeneasca un pic,torni deasupra vin alb si lasi sa se fiarba pina ce carnea devine moale,stingi si pui cam 1/2 de lamiie(zeama) ,servesti cu legume mexicane ,fierte si trase un pic prin unt ,e super si usor de facut.
  •  
    • 136 mesaje
    3 Ian 2007, 10:58
    0 0
    Incingi ulei intr-o tigaie,prajesti ceapa si pieptul de pui taiat cubulete vreo 25 de min,adaugi o lingura de sos Worcestershire dulce acrisor(nu neaparat,dar mie imi place),2 lingurite de praf de curry si jum de cana de apa.Cand e aproape gata adaugi o lingura coaja de portocala.Fierbi la foc mic pana scade apa.Fierbi niste orez si gata....te asigur ca e delicios.
  •  
    • 2487 mesaje
    3 Ian 2007, 17:27
    0 0
    Pisoi tot eu ca am mai dat pe aici,salata de pui cu castraveti,piept de pui fiert si taiat cubulete mici,castraveti murati cubulete,ciuperci fierte cubulete,marar de preferinta verde ,maioneza,sare,piper amesteci si servesti,yammy.
  •  
    • 2191 mesaje
    3 Ian 2007, 18:50
    0 0
    se condimenteaza pieptul de pui cu sare,piper si se stropeste cu zeama de lamaie..apoi il pui pe un capac si il bagi la cuptor (umpli o jumatate de cratita cu apa si pui un capac pe ea invers (cu manerul in interior)..si pui niste ulei in capac..apoi pui pieptul si il tii la cuptor pana se rumeneste (il intorci pe ambele parti)...cand e aproape gata...dai niste felii subtiri de rosii prin ulei si le presari cu oregano (daca iti place gustul de oregano...daca nu...poti si fara rosii) si pui rosiile peste pieptul de pui rumenit...pui si cate o felie de mozarella...mai tii la cuptor cateva minute...si a iesit o retea..buna buna
  •  
    • 98 mesaje
    3 Ian 2007, 19:44
    0 0
    Se taie pieptul de pui felii si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se aseaza in tigaie si se toarna peste el un borcanel de smantana. Cantitatea de smantana trebuie sa fie exact cat sa acopere f bine puiul. Apoi se fierbe pana scade la jumate smantana si puiul este bine patruns. Este delicios.
  •  
    • 138 mesaje
    4 Ian 2007, 01:54
    0 0
    draga mea pai eu cred ca iti trebuies retete mai slabe pt dieta sau colesterol(nu situ pt ce ti-ai propus tu sa manaci carne de pui) oricum incearca sa tai cat se poate din prajeli...sotului meu ii place puiul asa ca eu il fac pe gratar, prajit sau la cuptor...voiams a iti dau idei cum sa il faci la cuptor...eu il condimentez (sare piper si putin praf de usturoi) il las cam 2 ore ca in pui intra sarea si condimentele mai greu decat in celelte si pun apoi intr-o tava niste staniol cat sa acopere fundul tavii si peretii apoi pun puiul cu cateva felii de ceapa si bete de telina si pun suc de rosii...iese delicioasa.
  •  
    • 2487 mesaje
    4 Ian 2007, 09:59
    0 0
    Reteta asta am gasit-o pe vulpeabucatar si e interesanta,1 grepfruit taiat feliute fara partea alba,2piepti de pui si miere,a taiat in 3parti pieptul de pui oblic,in taietura a pus feliute de grepfe si uns cu miere,apoi la cuptor,pare simplu si delicios.