tigaie teflon
-
0 0fetelor am vazut tigeie de teflon tip gratar. Trebuie pus si ulei in tigaie sau e special pt gratare, adica fara ulei.
PS. cum iasa gratarul in acest tip de tigaie? Ma gandesc sa o iau pt ca e mai sanatos, toata lumea zice ca la gratar e mai sanatoasa carnea. merci
-
daca chiar vrei sa frigi carnea sanatos, mai bine iei un gratar din acela "fara fum" - costa cca 40 lei si chiar e foarte bun, nu scoate fum si se spala usor. noi avem unul cumparat din piata de la obor, dar am vazut nu demult si in oferta de la kaufland.
(teflonul, desi atat de practic, este toxic. multi au inceput sa renunte la el, mai ales in strainatate.) -
Eu am o tigaie dintr aceea asemanatoare cu un gratar,fara capac..asa se vindea.sunt foarte multumita de ea.Nu stiam ca teflonul este toxic..Nasol.nu mi vine sa o schimb,am dat pe ea 80lei.Dar e tare buna.si nici nu scoate fum daca este curatata bine.Dupa ce gatesc o spal daca este nevoie inainte sa pun din nou ,in general daca fac ceva mai gras se arde putin si atunci nu mai pun din nou pt ca scoate fum.