Cafeluta aburinda II
-
0 0Fetelor s-a redeschis cafeneaua oficial.
Si pentru ca nu ne mai auzim, vedem pana la anul....eu va doreasc un AN mai bun, decat cel care va trece in curand, multa sanatate, fericire, multe bucurii, ce doriti sa vi se implineasca.
Va iubesc si va multumesc ca sunteti prietenele mele si de-abia astept urmatoarea intalnire.
Iar poze....la anul. Nu ma injurati...prea tare.
Beauty, sper ca voi tine cu brio aceasta cafenea. Si pentru ca eu lipsesc, poti sa-mi tii tu locul????
mersic mult!!!! pupicei.
pupicei la toate fetele!!!!

si... LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!! -
Hello, dragelor!
Bine-am intrat in cafeneaua ta, Cecs! Sa-ti mearga bine si tie, ca eu am pus cate ceva la ciorap de cand cu cea veche: multe prietene si un loc de suflet in care sa vin si sa spun bune si rele!
Eu chiar am nevoie de un an mai bun, ceea ce va doresc si voua!
Sa petreceti bine de Anul Nou si sa calcati cu dreptul in Europa!
Cecs, o sa incerc sa mai sterg praful pe aici, dar sper sa nu vorbesc singura cateva zile! -
SALUTARE FETELE, cum a fost la petrecere?am doar o ora de stat pe net si am venit si eu la noua cafenea,asa ca sa va doresc toate cele bune si frumoase pe anul viitor,sa inceapa cu bucurii si sa o tina toate cele 12 luni si sarbatori viitoare,la mine a fost super Craciunul si sunt atit de ghiftuita ca nu mai vreau sa il vad pe ghita decit in poze
,si sa nu uit LA MULTI ANI! -
Hei...ce schimbari...decor nou, mobilier nou...bravo fetele! Se vede ca a mers bine vechea cafenea...ati avut cu ce sa renovati!
Daca tot este cafeneaua noua...aduc si eu un pachet de cafea noua pentru noi...cel putin eu nu am mai baut pana acum. Am primit de la o verisoara din state o cafea care se numeste "The Choise of the President". Fetelor e super buna!!!! Are o aroma deosebita! Poate o aparea vre-odata si pe la noi...
Va astept dimineata sa savuram impreuna noua cafea!
Pupici! -
Neata fetelor!!!! Nu m-a rabdat inima si...am mai intrat inca o data pe anul asta. Va multumesc fetelor!!! nu m-ati lasat singura.
beauty, bim, irina, anca_sma, claudia si celelalte fete care vor intra la cafenea va iubesc, va urez LA MULTI ANI, cu multe bucurii, fericire, iubire, sanatate, multe impliniri si de-abia astept o alta intalnire, de data asta cu mai multe fete. pupici, multe imbratisari si sa ne vedem, auzim cu bine la...anuuuuullll!!!!!!
-
Ce m-am mai bucurat atunci cand am vazut cafeneaua II! Cecs, probabil ca esti deja in drum spre Budapesta...te pup cu mult drag si sa stii ca eu m-am instalat confortabil in cafeneaua ta! Beauty, ai gasit pana la urma un loc pentru Revelion? Eu nu va spun inca La multi ani...am s-o fac mai tarziu, mai zabovesc un pic pe aici!