smantana cu ciuperci :(
-
0 0Am incercat sa fac snitel cu sos de smantana si ciuperci. A iesit gustos sosul, doar ca pare "taiat", adica nu e fluid, ci pare cam branzos...
Stie cineva de ce s-a facut asa? Si ce ar trebui sa (nu) fac data viitoare, sa nu mai am astfel de accidente?
Multumesc... -
Nu, deloc. Dar trebuie sa fii atenta la sosul de smantana fiindca NU SE FIERBE! Smanatana doar se tine pe foc sub temparatura de fierbere. Cel mai mic clocot va taia sosul. Incearca pe baie de aburi. Temparatura la care trebuie sa ajunga smantana e mai joasa decat ne imaginam noi. Oricum, gustul de smantana fiarta nu e prea agreabil.
-
In reteta de pe net nu spunea nimic de temperatura... Asa ca am calit ciupercile si apoi am trantit smantana deasupra

Prietenului meu cica i-a placut - ca e mai densa decat aia de la restaurant. Ce sa zica si el, ca sa nu mai plang?
Daca pun amestecul pe resoul de-abia scos din priza, oare iese ceva? :O -
Amelia,nici un site sau carte de bucate nu da toate smecheriile unei mincarici,beauty are dreptate ,smintina nu se pune in compozitie decit spre sfirsit si ca precautie eu dau cratita de pe foc pina se amesteca si nu mai dau in clocot,acum nu o mai poti repara,incearca cum au spus fetele si vei reusi.