Bilute cu visine
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
20 Dec 2006, 20:130 0Dragele mele, vreau si eu reteta de la ... bilute cu visine din visinata. Nici nu stiu daca se cheama asa, dar arata ca niste bilute cu cacao si au in mijloc o visina din visinata si sunt date prin zahar. Mama facea mereu din astea dar uite ca sunt plecata de acasa departe si pana imi trimite ea reteta sau o sun mai bine va intreb pe voi. Puteti sa imi spuneti? Multumesc muuult. Parca aveau si rom in ele, mmmm si erau simplu de facut ca eu sunt calamitate in bucatarie. Multumesc muuult, va pup
-
20 Dec 2006, 21:53Na ca am gasit reteta pe culinar.ro "Mingiute cu visine" , si tot voua va multumesc ca de la voi am aflat de culinar.ro.
Pupici -
20 Dec 2006, 21:53Na ca am gasit reteta pe culinar.ro "Mingiute cu visine" , si tot voua va multumesc ca de la voi am aflat de culinar.ro.
Pupici -
21 Dec 2006, 12:29Sophia,prajiturica asta o faceam in scoala la ora de gospodarie,uite o smecherie invatata acolo,daca ai storcator de lamiie din cel din plastic,poti face braduti din acea compozitie pe partea interioara a storcatorului ca forma si sa nu se lipeasca dai cu zahar pudra sau cacao inainte de a pune compozitia ies foarte aspectuosi,pupicei.
-
21 Dec 2006, 20:09Multumesc mult de idee, e grozav, si o sa ii umplu cu stafidute tinute in rom ca tocmai mi-am "alcatuit" un borcan. Io-s asa mai... incepatoare, doar citesc si ma minunez de toate pe care le gatiti. Dar odata si-odata oi avea si eu timp.
Sarbatori fericite si multumesc inca o data.
Înapoi la: Forum » Gastronomie