ce-i pregatesc iubitului de Craciun?

•  
    • 44 mesaje
    20 Dec 2006, 15:31
    0 0
    Fetelor.....acum o saptamana eu si prietenul meu ne-am mutat impreuna. Si pana acum n-am avut ocazia sa-i gatesc. As vrea sa fac niste bunatati pt Craciun.......dar nu ceva f complicat.
    Va rog dati-mi niste sfaturi
  •  
    • 283 mesaje
    20 Dec 2006, 15:58
    0 0
    Cred ca ar trebui sa gatiti impreuna nu doar tu singura.
    Iti recomand sa nu te complici cu cozonaci si prajituri pt ca in comert exista o gama variata de dulciuri.
    Puteti pregati niste salate(mexicana:sunca,ou,porumb,ardei,mazare.maioneza),de vinete(sunt vinete congelate maruntite),de ciuperci.Cumperi niste carnati,toba etc.
    Poti prepara niste snitele(carne batuta condim si dat prin faina si ou batut),chiftele(carne tocata,pesmet,ou,usturoi,condimente).
    Friptura o poti face la cuptor(peste carne.se adauga condim,ulei,apa,usturoi)sau in cratita(pui peste carne condimente si adaugi apa acoperi cu un capac)
  •  
    • 2487 mesaje
    20 Dec 2006, 16:25
    0 0
    vera,toate acele bunatati de craciun traditionale se gasesc si la magazin,intra la topicul de masa de sarbatori si vezi ce ti se potriveste,piftie,toba si lebar ,cozonac,cirnati gasesti facuti la magazin,sarmale nu e asa greu de facut acasa iar caltabos poti sa sari de el,mai poti face o ciorbita de perisoare sau cu carne
  •  
    • 575 mesaje
    20 Dec 2006, 16:39
    0 0
    Eu anul trecut am avut primul Craciun la casa mea si am gatit nu f. mult, dar suficient ca sa nu trebuiasca sa revin in bucatarie prea mult in zilele de sarbatoare. Am facut asa: snitele, oua umplute, crema de branza, supa de salata verde, sarmale, carnati, prajitura negresa.. Atat imi aduc aminte, dar sigur mai erau bunatati pe masa. Si am fost numai noi doi si a fost minunat!! La fel va doresc si voua!