forme !

•  
    • 844 mesaje
    14 Dec 2006, 11:25
    0 0
    fetelor vreau si eu un soi de cutit..razatoare..ceva care sa taie in forme(stiti cum sunt morcovii din legumele congelate)...am tot cautat pe la metro selgross dar fara succes! Macar exista asa ceva?
    Sau alte sugestii...de ornamente..chestii frumoase!
  •  
    • 2487 mesaje
    14 Dec 2006, 12:34
    0 0
    La tv erau seturi pt petrecere,cutite,role sau alte forme de taiat mai special,calitativ nu stiu cit de bune,nu ai gasit nici un stand de la ei , stiu ca la unirii la parter era unul si la obor,incearca si acolo.
  •  
    • 844 mesaje
    14 Dec 2006, 14:19
    0 0
    bim73 apreciez retetele tale..sunt delicioase dar din pacate nu sunt din Bucuresti!
  •  
    • 3198 mesaje
    14 Dec 2006, 14:24
    0 0
    Eu am luat un asemenea cutit (si mi-l doream de mult) de la un simplu magazin de produse din astea ieftine, gen totul la X lei. E din material bun, taie f bine si fac cu el rondele de zarzavat pt supa, cartofii prajiti, cascavalul, legumele pt muraturi etc. Ca sa nu treci pe langa el, tine cont ca nu arata ca un cutit. Mai degraba ca un satar, are coada scurta, lama lata si ondulata (aproape patrata).
  •  
    • 844 mesaje
    14 Dec 2006, 15:10
    0 0
    multumesc Beauty_lover..ma duc sa iau la rand magazinele...nu m-am gandit ca pot gasi acolo!!