ce se combina bine cu peste
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
11 Dec 2006, 21:550 0ce garnitura este potrivita pt peste la cuptor. daca se poate fara cartofi.multumesc
-
12 Dec 2006, 01:05Legume congelate sau orez dar facut cu condimente chinezesti dupa o reteta chinezeasca .
-
12 Dec 2006, 22:36morcov, ceapa, rosie, mazare, busuioc, il fac la staniol, iese foarte gustos
-
12 Dec 2006, 23:15Sau rosie,ardei gras,ceapa,vanata,dovlecel sau ce iti mai place tie taiate felii , puse pe tigaia de teflon (eu am una asemenatoare cu un gratar) si facute fara ulei.Este o garnitura f buna..
-
15 Dec 2006, 17:15Fierbi cartofi in coaja de preferat, ii tai cuburi mai mari cam cat o nuca mai mica, si ii calesti putin in unt topit in care ai pus fie un cub de knor, fie marar, oregano, ceva condimente sau doar sare. Sunt minunati acesti cartofi langa peste. Sper sa iti placa.
-
18 Dec 2006, 10:27eu pun peste pestisori feliute de ardei, cateva ciupercutze, morcov, rondele de rosii, sos de rosii sau bulion...asa ca sa fie si niste zeama, ceapa, usturoi, oregano, dafin, piper, boia,,,,etc....bag la cuptor si e f bun
Înapoi la: Forum » Gastronomie