CE PRODUSE DE CURATAT sunt mai bune?
-
0 1Am o mare problema atunci cand trebuie sa curat friteusa, deoarece nu mi se degreseaza usor uleiul de pe el.GREU il pot curata dar sunt sigura ca exista un degresant pentru asa ceva,ca sa-l pulverizezi si sa stergi toata grasimea usor.Am avut asa un produs din Germania si mi s-a terminat ajutati-ma cu un sfat ce sa cumpar sa fie de calitate...
-
Mie imi place cif..dau pe suprafata respectiva cu buretele si putina apa,pe urma cif..las asa vreo 10-15 min si frec energic..si iese super..Asa curat aragazul,cuptorul cu microunde (pe care de multe ori il las murdar cand mai sare cate ceva,nu l curat imediat),chiveta de la bucatarie,baia..E super bun.Si pentru suprafete mai murdare si mai putin murdare.
-
Sano forte plus. E complet neabraziv, curata foarte bine si are un miros suportabil. E intr-o sticloanta negra de plastic cu pulverizator galben (in stilul solutiilor pentru spalat geamuri), eticheta neagra cu rosu, 750 ml vreo 80 de mii. Merita fiecare leutz, parol... in 5-10 minute, aragazul meu e luna si stele.
-
cilit bang spray e bunicel, dar trebuie sa-l lasi destul de mult inainte de a da cu buretele... si mai trebuie sa freci nitelus si cu propria manutza (neaparat cu manusi!). plus de asta, are un miros cam puternic si matuieste suprafetele lucioase (mie mi-a matuit emailul de pe cada si din cauza asta jegul se prinde de ea mult mai abitir decat inainte
). -
Buna dimineata fetelor! ajutati-ma si pe mine va rog, ma sunat mama din provincie sa-i cumpar ceva solutie, spray ,orice, pentru cada din baie, avind niste pete negricioase, atit timp cit nu se foloseste cada se vede foarte urit, si cind se foloseste,se pune ceva haine la inmuiat sau inalbit,se mai curata acele pete, dar pe foarte scurt timp,c-am o zi.
Problema e ca eu nu stiu c-am ce solutie sa-i i-au in acest caz.
Orice sfat de al vostru imi va fi de mare ajutor.MULTUMESC FOARTE MULT.