Sarmale/Ardei umpluti
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
8 Dec 2006, 14:480 0Spuneti-mi si mie, va rog cum sa fac umplutura de sarmale, sau sa umplu cu ea niste ardei. Varianta dietetica, daca exista. Adica fara prajeli daca se poate. Multumesc!
-
8 Dec 2006, 15:13Buna,uite cum le fac eu:carne tocata amestec,orez,ceapa taiata cubulete,arome de carne (la plic),un pic de apa sa poata creste orezul la fiert si cam atit,daca vrei sa fie mai dietetica nu cumpara carnea deja tocata ci cubulete si un pic de slanina sa poti controla cantitatea,dar nu exclude de tot ca nu mai ies bune.
-
8 Dec 2006, 17:01Anul asta as vrea sa fac sarmalele numai din carne de vita si orez..A incercat cineva?Cum ies?
-
8 Dec 2006, 17:28Andreea sarmalele nu sunt o mincare dietetica,sincer cred ca vor iesi tari si cu gust de seu,dar eu nu prea gatesc vita ,la reteta originala de sarmale se pune afumatura (kaiser)in compozie si devin si mai "grele" si grasime de porc(untura)este traditional o mincare satioasa,iar de gatit o faci poate 1-2 ori pe an,eu una as prefera gustul bun si apoi o cura de legume .
Înapoi la: Forum » Gastronomie