voi ce le gatiti bebelusilor vostri?

•  
    • 1272 mesaje
    7 Dec 2006, 13:09
    0 0
    mai interesa si pe mine!
  •  
    • 2312 mesaje
    7 Dec 2006, 13:55
    0 0
    Noi am trecut pe orez, de cand au inceput s-o sacaie dintii face diaree.Asa ca ii fierb orez, zeama o opresc pt a-i face laptele, iar orezul in mixez bine cu carnita de pui..iese o pasta iar fetei ii place mult orezul.I-am mai dat si supa de galusti..din supa noastra..de fapt trebuie facute fara albus dar i-am dat putin..i-a placut.i-am mai facut dovleac copt in care i-am adaugat carne de vita.Am observat ca ii place carnea facuta la cuptor cu folie de aluminiu deasupra..un pic de sare(de fapt dr recomanda sa nu-i dam sare pana la 1 an dar eu ii pun un picut de gust)..iese f moale.In general am observat ca mananca mai cu pofta atunci cand ne vede pe noi mancand, asa ca atunci cand mancam o luam si pe ea sa guste de la noi.Daca iti zic ca a poftit si la ciorba mea de varza
    Chiar i-a placut!!Inseamna ca o sa-i fie usor and va tine cure de slabire...
  •  
    • 1272 mesaje
    7 Dec 2006, 14:52
    0 0
    mersi oana! nici nu stiu ce sa-i mai fac.
    am cumparat si borcanele de la nestle cu spagheti bolonese, mar, morcovi..etc, i-am gatit si eu supa, banana i-am dat. e o idee buna sa-i fac niste orez!