clatite cu carne
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
29 Nov 2006, 10:270 0fetelor, am o gramada de carne presata la conserva. as face niste clatite cu carne da habar n-am cum ... ma invatati?
-
29 Nov 2006, 13:23Dupa ce le-am facut le umplu cu sunca taiata marunt sau carnat, cascaval, ardei, smantana, apoi le invelesc si le pun la cuptor vreo 10 min si le pap cu sos tiganesc sau haiducesc de la bunica . Yami yami ce bun iese.
PS in loc de carnat si sunca tu pui carne. -
29 Nov 2006, 13:25baby007, eu am facut asa. am facut mai intai clatitele. apoi carnea a fost amestec vita+porc, dar merge orice fel de carne. am pus-o la calit, in doar doua linguri de ulei, cu o ceapa, piper, sare.
dupa 10 minute am pus un pahar de vin rosu. dupa alte 10 minute dupa ce a scazut, am luat o clatita, am pus amestecul si am rulat ca pe o clatita normala. am pus in vas de iena. peste clatite am pus un sos de rosii si peste sos am pus smantana. apoi am bagat la cuptor pentru 10 minute. cam asa am facut eu.
sper ca-ti va iesii. pofta buna!! -
29 Nov 2006, 18:17se fierbe piept de pui se toaca marunt se adauga castraveti murati tocati marunt ,un pic sare ,vegeta ,un pic de piper ,frunze de patrunjel tocate putina smintina sa fie ca o pasta se pune cite o lingura in clatita se face ca un patrat sa nu iese compozitia ,se da prin faina ,ou si pesmet si se rumenesc putin ,sunt bune si reci si calde
-
29 Nov 2006, 19:12k fetelor, mersi mult, inca n-am incercat da cum am timp si iese ceva va anunt ce-a iesit. mersi. va pupacesc.
Înapoi la: Forum » Gastronomie