supa pentru bebelusi
-
0 0va rog din suflet spuneti-mi si mie o supa pentru bebelusi la 5 luni!
daca se poate sa fie si rapida si gustoasa
multumim! -
angelikaebe. fierbe un rasol de vita foarte, foate bine. sa cada carnea de pe os. impreuna cu carnea, fierbe si un morcov, un cartof, o jumate de telina. pui si sare la fiert. apoi, dupa ce sau fiert toate, le pisezi, ori la blender, ori le pisezi cu furculita, dar bine, bine. apoi pui supa peste ceea ce ai pasat si...gata. fii-mea asa manca supa. si ii placea foarte mult. vezi, carnea o tai fff. fin, daca este ceva, toci si carnea la blender. sper ca ii va placea. pup.

p.s. poti sa pui si putina verdeata, pt. gust, dar nu o pui in supa si sa nu pui in supa, genul knorr, maghy si alte prostii din astea. las-o sa manance natural, deocamdata. -
eu nu te-as sfatui sa-i pui altceva in biberon decat lapte. invat-o sa manance cu lingurita, sa bea apa/suc cu canita etc, altfel o vei invata dependennta de biberon si nu numai ca e daunator dintilor dar cu cat invata sa manance mai repede din farfurie, cu lingurita, cu atat mai repede o vei invata sa stea cu voi la masa.
-
angelik,eu am mentionat de biberon pt ca trecerea la lingurita direct e mai grea dar daca cel mic deja sa obijnuit cu lingurita poti face si pireuri din cartofi,morcovi sau mere,ceva mai exotic din kiwi are multa vitamina C,si suculet din portocala stoarsa .Sa-ti creasca mare si frumos bebe si multa sanatate.