SANDWICH-URI
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
20 Nov 2006, 12:150 0Buna fetele, am si eu o problema,prietenul meu trebuie sa ia pachet la munca,dar lucreaza la calculator si nu are rabdare sa ia pauza de masa ,asa ca vrea sandwich-uri iar eu am intrat in pana de inspiratie cu ce anume sa le mai fac,as aprecia orice adresa de net cu preparate de genul asta sau pasta de aperitiv care sa se potriveasca la asa ceva,multumesc.
-
20 Nov 2006, 16:12mersic pt adresa,am gasit citeva idei,daca mai stiti,eu va astept,pupici.
-
20 Nov 2006, 23:36Amestecuri de intins pe paine:
1. Toci marunt sau la robot gogosar acru sau castravete acru si amesteci in pate de ficat, cu putina margarina.
2. Putina ceapa si verdeata tocata, masline tocate si maioneza sau margarina, ketchup, putina zeama de lamaie - amestecate cu o conserva de peste.
3. Carnaciori prajiti taiati marunt si gogosar acru tocat, amestecate in fasole batuta (preparata din fulgi cu tot ce trebuie).
4. Branza topita + sunca maruntita + bucati de masline + marar tocat.
A nu se uita condimentele. -
22 Nov 2006, 14:06Multumesc pt. tot si retete si adrese,sper sa fie multumit ca altfel ii pun banii in mina si-l trimit la plimbare, sa-si mai bata si el capul
.
Înapoi la: Forum » Gastronomie