Friptura de porc

•  
    • 1372 mesaje
    4 Nov 2006, 17:32
    0 0
    Fetelor,am cam stricat-o cu iubitul meu si vreau sa ma revansez maine seara cu o cina gustoasa...
    AM luat cotlet de porc k nu mai mancasem de mult si vreau sa-i fac ceva bun de mancare...
    Asa k stie careva o reteta "speciala de impacare" de porc?
  •  
    • 1372 mesaje
    5 Nov 2006, 10:02
    0 0
    haideti,fetele,va rog,raspundeti-mi si mie k acu' imi vine barbatl acasa si vreau sa-l dau pe spate...
  •  
    • 415 mesaje
    5 Nov 2006, 10:32
    0 0
    Babygirl83 uite o reteta ,are si imagini din timpul pregatirii :
    Cotlet de porc in crusta de mustar/cartofi cu mustar
    http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11152&pid=215253&st=0&
    Completeaza cu un vin bun si un desert pe baza de ciocolata.
    Iti doresc sa ai succes!
  •  
    • 1372 mesaje
    5 Nov 2006, 11:43
    0 0
    Sar'mana!
  •  
    • 415 mesaje
    5 Nov 2006, 12:09
    0 0
    Babygirl daca intri in pagina prin copy/paste nu stiu de ce intra reteta ciuntita.Ii mai trebuie si partea de mai jos:
    Pregatim amestecul de mustar, smantana si patrunjel.
    Cand sunt aproape fierti cartofii si deja si-au format un fel de sos se adauga amestecul de mustar.
    Se mai lasa pana cand sunt fierti cartofii.
    Se scoate si carnea de la cuptor si masa e gata.
    Daca vrei sa-ti apara corect , inclusiv cum arata la final ,intra pe google si da-i un serch cu "Cotlet de porc in crusta de mustar/cartofi cu mustar".
    Iti va intra a reteta completa .
  •  
    • 2103 mesaje
    5 Nov 2006, 16:56
    0 0
    pe mine ma dispera friptura, niciodata nu iese cum trebuie, o usuc de-o fac ...sa nnu mai zic cum, ba e prea tare, ba ramana pea mica daca-o fierb putin in sos...
  •  
    • 2487 mesaje
    6 Nov 2006, 09:28
    0 0
    Buna,hai sa-ti dau un tips la fripturici fragede,eu inainte de a o pune la cuptor, carnea o pregatesc cu condimente ,sare si un pahar doua de vin alb demisec sau sec si o dau la frigider de seara pina dimineata sau macar 2-3 ore,apoi pun un pic de untura daca nu are grasime si o dau la cuptorul incins dinainte dar la foc mic,asa ramine frageda,o incerci cu furculita daca trece usor prin fibra e gata si daca mai pui 1-2 cartofi cuburi mari pe linga e gata si masa.
  •  
    • 13910 mesaje
    6 Nov 2006, 23:59
    0 0
    uf, sint intr-o scurta pauza.

O chichita -asta pe romaneste nu?- cind faceti friptura la cuptor, pina se formeaza crusta pe carne ---aici difera de la carne la carne, de la reteta la reteta...- focul la cuptor trebuie sa fie TARE! dati cuptorul la temperatura mare, apoi scadeti nivelul!

aici nu ma ref si la vita - pe asta nu stiu sa o fac....doar in punga si regulile sint altele!
  •  
    • 4411 mesaje
    7 Nov 2006, 16:57
    0 0
    A facut cineva friptura cu sos de mustar?As incerca o si eu pentru maine..Deja am luat cotletul..V a iesit bine?