Friptura de porc
-
0 0Fetelor,am cam stricat-o cu iubitul meu si vreau sa ma revansez maine seara cu o cina gustoasa...
AM luat cotlet de porc k nu mai mancasem de mult si vreau sa-i fac ceva bun de mancare...
Asa k stie careva o reteta "speciala de impacare" de porc?
-
Babygirl daca intri in pagina prin copy/paste nu stiu de ce intra reteta ciuntita.Ii mai trebuie si partea de mai jos:
Pregatim amestecul de mustar, smantana si patrunjel.
Cand sunt aproape fierti cartofii si deja si-au format un fel de sos se adauga amestecul de mustar.
Se mai lasa pana cand sunt fierti cartofii.
Se scoate si carnea de la cuptor si masa e gata.
Daca vrei sa-ti apara corect , inclusiv cum arata la final ,intra pe google si da-i un serch cu "Cotlet de porc in crusta de mustar/cartofi cu mustar".
Iti va intra a reteta completa . -
Buna,hai sa-ti dau un tips la fripturici fragede,eu inainte de a o pune la cuptor, carnea o pregatesc cu condimente ,sare si un pahar doua de vin alb demisec sau sec si o dau la frigider de seara pina dimineata sau macar 2-3 ore,apoi pun un pic de untura daca nu are grasime si o dau la cuptorul incins dinainte dar la foc mic,asa ramine frageda,o incerci cu furculita daca trece usor prin fibra e gata si daca mai pui 1-2 cartofi cuburi mari pe linga e gata si masa.
-
uf, sint intr-o scurta pauza.
O chichita -asta pe romaneste nu?- cind faceti friptura la cuptor, pina se formeaza crusta pe carne ---aici difera de la carne la carne, de la reteta la reteta...- focul la cuptor trebuie sa fie TARE! dati cuptorul la temperatura mare, apoi scadeti nivelul!
aici nu ma ref si la vita - pe asta nu stiu sa o fac....doar in punga si regulile sint altele!