sariti! sarmale acre rau!
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
29 Oct 2006, 14:230 0deci, oala e inca pe foc, daca mai e ceva de facut, trebuie facut in urmatoarea jumate de ora.
An luat varza de la un magazin de turci, in punga in vid. Nu am spalat-o si desarat-o , chestie pe care o regret acum amarnic. Mai grav, am pus si pasta de rosii diluata, inainte sa gust. Acum, ca le-am gustat, sunt ingrozita, acre, acre rau... Sa arunc zeama, cu tot cu varza tocata din ea, sa pun alta apa si sa o schimb iarasi cand da in clocot? Sau, alta solutie? Pliz.
-
29 Oct 2006, 19:49Nu sunt chiar in masura sa dau sfaturi insa cred ca atunci cand fierb gustul de acru este mai puternic..se poate sa fie bune dupa ce le iei de pe foc..zic si eu ..o solutie nu am..de obicei cand gresesc mancarea o arunc
-
29 Oct 2006, 23:02Andreea, nu le-am aruncat, ci le-am facut cadou la un amic, vecin de palier....el are smantana dulce in casa in permanenta ( e din Basarabia) si pretinde ca sunt comestibile asa. Eu urasc smantana in mancare, asa ca n-am putut verifica.
-
30 Oct 2006, 17:46si mie imi plac mai acre si cu smantana chiar merg..poate daca incerci iti vor placea si tie.
Înapoi la: Forum » Gastronomie