retzete care nu ingrasha
-
0 0eu una nu stiu prea multe despre acest subiect...stiu doar ca-i bine sa mananci bazic(adek fructe shi legume cat incape...peshte..nuci..)dar cam atat...retzete nu cunosc...voi stitzi?
-
Mona, eu am tinut urmatoarea cura cu care am slabit 5 kg in 7 zile.
Ai nevoie de: 200 gr. paine neagra,1 pahar suc de rosii(sau 1pahar lapte degresat),1.5l ceai de slabit Favisan(nu face crampe)
Painea se imparte in 10 felii, se prajeste si se unge cu putina margarina vegetala.
Mananci in felul urmator :
2 felii dimineata
4 felii la pranz
2 felii la ora 17(aprox.)
2 felii inainte de culcare
Intre mese consumi ceaiul si bulionul.
Daca la aceasta cura "trisezi"
chiar si mancand un mar sau o salata verde, poti sa o iei de la capat.
Faci zilnic 15 -30min pe bicicleta medicinala sau 1 ora inot
Eu am 1.60 si am avut 58kg.acum am 53kg
Sa te cantaresti abia dupa 4 zile de cura.
Succes! -
si eu trebuie sa slabesc....si mona te inteleg ca si mama mea ma piseaza, da eu am doar 25 de ani, nu am copii si am "implinit" 67kg la 170cm.
pana acum un an doi aveam 58 kg si mancam orice si oricat.
trebuie sa slabesc dar nu am vointa, iar curele stricte nu ma incanta deloc. De asemeni nici miscare nu-mi mai place sa mai fak.
Eu vreau retete care slabesc dar sa nu-mi ziceti de cura de supa de varza sau de apa ca.........
Despre ceaiukl favisan am mai auzit lucruri bune si trebuie sa recunosc ca am acasa o cutie, dar nu mi-am fakut inca, mama mi l-a cumparat pentru ca are o cunostinta care a slabit cu ajutorul acestui ceai. -
Pt. Alinutae si Chatonel
Maninca de 5 ori pe zi(!!!), la 7,30 - 9,30 - 12,00 - 15,00 - 17,00:
I. Trei mese principale compuse din: o cantitate de 1/3 proteine + 1/3 legume/salata + 1/3 fructe. Proteinele (carne alba, brinza/cascaval, oua) sa nu depaseasca marimea palmei (fara degete) nici in grosime; grasimi de origine animala: un mare 0; grasimi vegetale: numai uleiuri (in special cel de masline) si spune ADIO margarinei. Daca esti iubitoare de pizza, rade peste legume putin cascaval sau brinza si gratineaza-le la cuptor.
II. Doua gustari, cam la 2-2,5 ore de mesele principale, compuse din: 50 g proteine + 50 g legume + 50 fructe.
Bea cel putin 1,5 l apa pe zi, in afara ceaiurilor, supelor sau altor surse de lichide. EVITA ORICE CONTACT CU FAST-FOOD-URILE DE LA TOT PASUL SI CU BAUTURILE RACORITOARE DE PE RAFTURILE SUPERMARKET-URILOR. FA-TI SINGURA SUCURI DE FRUCTE, DILUATE CU APA MINERALA, PLATA SAU ACIDULATA.
Bea cafea cu moderatie si numai indulcita cu inlocuitori.
Dormi 8 ore/zi.
Mergi pe jos in ritm sustinut 30 min./zi.
Dute la un salon si fa ceva pentru tine: schimb-ti coafura sau culoarea parului, fa o manichiura si o pedichiura si ... imbraca-te mai traznit. E primavara, ce Dumnezeu!
Astept oarece raspuns.
mica2 -
mica2 sarumana pt sfaturi, asta incerc sa fac......cine stie ce iese, de exemplu ieri am mancat cat purcica.....am cedat din cauza stresului si nici macar nu m-am simtit prea vinovata.....va mai tin la curent cu modul in care decurge "procesul" de pierdere in greutate.........ziua e bine dar dupaamiaza si seara........e mult mai greu.
-
Pai vezi, Chatonel, aici ii baiul: 2 mese/zi, din care probabil una seara si fiecare din ele in portii mari, daca tot sunt numai doua, nu? Si cu echilibrul insulinei ce faci? Iti dau o sugestie pe scurt, care da rezultate remarcabile:
Ora 07:00 - cafea fara zahar sau cu indulcitor
Ora 09:00 - 1 ou fiert tare
Ora 11:00 - 1 mar, 1 kiwi, un pumn de cirese, capsuni, 1 piersica (deci, 1 fruct, exclus banane, pere pergamute, chiar si citricele)
Ora 13:00 - 100 g sunca f. slaba, sau carne de vita/pui.
Ora 15:00 - un pahar de suc de rosii
Ora 17:00 - 1 fruct (ca mai sus) sau o salata, fara ulei.
Ora 19:00 - 1 iaurt cu putine grasimi, sau 50 g brinza de vaci degresata, sau 50 g Schwaitzer.
Bea 1,5 l de apa/zi, dormi 8 ore, mergi pe jos in ritm alert 20 min./zi.
Daca nu ai rezultate cu acest regim, ma impusc!
In plus, este destul de echilibrat (daca ai nevoie, ia si 1 pastila de polivitamine/zi). Secretul este acest mincat de cantitati mici si fara prea multe grasimi si hidrocarbonati tot la doua ore. Astfel, nu prea are cind sa ti se faca foame si nici nu ai tendinta sa maninci cantitati mari la o singura masa, drept rezultat stomacul revenind la niste dimensiuni omenesti.
mica2 -
Mica, buna idee cu mancatul asta echilibrat, si eu ma chinui, dar, din pacate, ajung sa mananc tot de doua ori pe zi, ca si Chatonel... iar cateodata, cand sunt f ocupata, am o singura masa principala
!
Nu stiu cum sa fac sa am si eu un regim de viata normal, pt ca la serviciu de-abia pot din cand in cand sa iau cate o mica pauza, asa ca ma multumesc sa rontai cate ceva in fata calculatorului... Stiu ca nu-i bine, dar nu am cum sa fac...